Printul William inca este foarte afectat de moartea Printesei Diana: „Copiii mei nu o vor cunoaste niciodata”

Anul acesta se implinesc 20 de ani de la moartea Printesei Diana, dar pentru fiii sai, Printul William si Printul Harry, durerea este inca vie.

Printul William inca este foarte afectat de moartea Printesei Diana: „Copiii mei nu o vor cunoaste niciodata”

In luna august a anului acestuia se comemoreaza 20 de ani de la moartea Printesei Diana, intr-un teribil accident rutier in Paris. Fiii sai, Printul William si Printul Harry, au vorbit de multe ori despre mama lor, cu diverse ocazii, si de fiecare data faptul ca sufera a fost extrem de vizibil.

Acum, Printul William a dezvaluit, intr-un interviu emotionant acordat publicatiei GQ, ca si-ar fi dorit foarte mult ca familia sa, adica sotia lui, Kate Middleton, si copiii lor, George si Charlotte sa o fi cunoscut pe Printesa Diana.

Interviul, o discutie extrem de intima, a relevat si faptul ca Printului William inca ii este greu sa vorbeasca deschis despre mama sa.

Mi-ar fi placut sa am parte de sfaturile sale. Mi-ar fi placut sa i-o prezint pe Catherine si sa ii vada pe copii crescand. Ma face sa fiu foarte trist faptul ca nu va face asta, ca ei nu o vor cunoaste niciodata.'

Printul William a mai dezvaluit, in acelasi interviu, ca nu ar putea sa faca ceea ce face fara sa aiba stabiliattea unei familii: „vreau sa imi cresc copii intr-o lume fericita, stabila si sigura si asta este important pentru amandoi (n.r. Printul William si Kate Middleton) ca parinti.'

Citeste si:
Cuvintele induiosatoare ale Printului William pentru mama sa, Printesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people