Prințul William, impresionat de cât de mult seamănă cu el fiica sa, Prințesa Charlotte

Se pare că și Prințul William e surprins de asemănarea izbitoare dintre el și fiica sa, Prințesa Charlotte.

Prințul William, impresionat de cât de mult seamănă cu el fiica sa, Prințesa Charlotte

Prințul William și Kate Middleton au fost prezenți zilele acestea la un eveniment în Bradfort. Cei doi au vizitat Khidmat Centre, un centru comunitar care oferă diferite activități și workshop-uri mai multor organizații care sprijină minoritățile etnice.

Cei doi au putut degusta mai multe brioșe pregătite special pentru ei, care aveau deasupra înrămate mai multe fotografii cu cele mai importante momente din viața lor, cum ar fi nunta sau nașterea copiilor.

Însă, ce a atras atenția a fost faptul că Prințul William a confundat o fotografie cu el de când era tânăr cu una cu Prințesa Charlotte. „Eu sunt în fotografie? Seamănă extrem de mult cu Charlotte. Este incredibil”, a spus el.

Momentul a fost imortalizat și distribuit pe Twitter de către reporterul Emily Andrews. Se pare că și Kate Middleton a fost la fel de surprinsă precum Prințul William. El a vorbit cu persoanele prezente la eveniment și a spus că fiica lui, Charlotte, nu a putut veni deoarece era la școală.

Atunci când cei doi au fost întrebați ce părere au despre decizia luată de Meghan Markle și de Prințul Harry de a se îndepărta de familia regală, ei au spus că nu vor să comenteze. În urmă cu doar câteva zile, Prințul William i-a mărturisit unui apropiat faptul că această veste l-a întristat. „L-am ajutat pe fratele meu întrega viață, iar acum nu o mai pot face… îmi pare rău pentru asta. Tot ce putem face, tot ce pot face este să sper că va veni momentul în care vom cânta toți același lucru. Vreau să fim toți o echipă”, a declarat el.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit că Prințul William nu-și mai dorește alți copii

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people