Prințul William a dezvăluit care este noua obsesie a Prințului George

Prințul William a dezvăluit că fiul său, Prințul George, are o nouă obsesie și se pare că este una care îmbogățește cultura generală a membrilor familiei.

Prințul William a dezvăluit care este noua obsesie a Prințului George

Prințul George, la fel ca orice alt copil de vârsta lui, a avut de-a lungul timpului mai multe obsesii pentru jucării. Știm deja că el era foarte pasionat de mașinile de poliție și elicoptere, însă acum el a devenit mai interesat de dinozauri.

Prințul William a dezvăluit că pasiunea lui George are efect asupra tuturor membrilor familiei, deoarece și ei află noi informații. Ducele de Cambridge a dezvăluit acest lucru în cadrul unei vizite făcute la centrul Acorns Hospice, Selly Oak, Birmingham.

În timp ce vorbea cu un copil și cu angajații azilului, el a întrebat dacă au desenat un dinozaur Triceraptops. „Îl știu deoarece George este obsedat de dinozauri. Învățăm totul despre ei.”

Prințul William i-a făcut pe ce prezenți să râdă, el făcând o glumă despre jucăriile copiilor. Acesta a zis că posterioarele jucăriilor ar putea fi arse deoarece stăteau pe ceea ce părea să fie desenul unei lave vulcanice.

Ducele de Cambridge a făcut un tur al azilului, care va celebra împlinirea a 30 de ani de la deschidere anul acesta, și a cunoscut familiile care folosesc facilitățile puse la dispoziție de centru, printre care și o piscină pentru hidroterapie.

El a semnat și în cartea de vizitatori în fața tabloului mamei sale, Prințesa Diana, cea care a deschis centrul în decembrie 1988.

În timpul vizitei regale a orașelor Birmingham și Stourbridge, William a fost și maestru de ceremonii la festivitatea Skill Force UK Prince William Award Graduation. Aceste premii sunt oferite celor care organizează workshop-uri și proiecte în școli, acestea fiind conduse de instructorii Skill Force UK, mulți fiind foști membri ai armatei britanice. La eveniment au fost invitați copii din toată țara pentru a li se recunoaște meritele.

Citește și:
Prințul George vrea să fie mai independent și să petreacă mai mult timp singur

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people