Prințul William ar fi fost diagnosticat cu Covid-19 în luna aprilie

Ducele de Cambridge ar fi fost diagnosticat cu Covid-19 în luna aprilie, susțin mai multe surse de la Palatul Kensington, citate de BBC.

Prințul William ar fi fost diagnosticat cu Covid-19 în luna aprilie

Prințul William ar fi fost diagnosticat cu Covid-19 în luna aprilie. Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, a vrut să păstreze acest lucru secret, spre deosebire de tatăl său, Prințul Charles, care a anunțat în martie că s-a infectat cu coronavirus.

The Sun a publicat informația că Prințul William ar fi avut coronavirus și că nu a făcut public diagnosticul pentru că „se întâmplau lucruri importante și nu voiam să îngrijorez pe nimeni.” Aceeași sursă relatează că Ducele de Cambridge a fost tratat de către medicii familiei regale și s-a izolat la reședința sa de la țară, Anmer Hall din Norfolk.

În acea perioadă, Prințul William a fost prezent la mai multe videoconferințe, însă ar fi luat o pauză de pe 9 până pe 15 aprilie. Pe 23 aprilie, Prințul William și Kate Middleton au apărut într-un videoclip produs de Football Association despre criza provocată de pandemia de coronavirus. 

La începutul lunii aprilie, Prințul William și Kate Middleton și-au arătat recunoștința față de medicii din prima linie care luptă împotriva pandemiei de coronavirusCei doi au sunat la Queen’s Hospital Burton pentru a le mulțumi medicilor pentru tot efortul pe care îl fac în această perioadă. De asemenea, Ducii de Cambridge, alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis s-au alăturat mișcării naționale „Clap for our Carers.”

Prințul William s-ar fi infectat cu coronavirus în aceeași perioadă în care tatăl său, Prințul Charles, a fost testat pozitiv. Soția Prințului Charles, Ducesa de Cornwall, a fost și ea testată, dar rezultatul a fost negativ. După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a a părăsit atunci Palatul Buckingham și s-a mutat la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În luna aprilie, Prințul Charles a vorbit despre experiența sa cu Covid-19, mărturisind la vremea respectivă că a avut simptome ușoare și a putut să lucreze de acasă. „Din fericire am avut simptome ușoare. Așa cum toții știm deja, este o experiență ciudată, frustrantă deoarece nu te mai poți bucura de prezența familiei și a prietenilor și dintr-o dată toate lucrurile normale din viața ta îți sunt înlăturate”, a declarat acesta.

Citește și:
Andi Moisescu, diagnosticat cu COVID–19! Declarație oficială

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video