Prințul Philip a susținut-o pe Prințesa Diana în divorțul cu Prințul Charles, potrivit unor scrisori reapărute recent

Printul Philip

În 1996, întreaga familie regală a fost surprinsă de divorțul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles. Un divorț regal este scandalos de fel, dar detaliile care au dus la despărțirea lui Charles de Diana sunt cu adevărat șocante, având în vedere aventura Prințului cu soția lui actuală, Camilla Parker Bowles. Diana a confruntat-o pe Camilla în privința aventurii în 1989, cuplul s-a despărțit oficial în 1992, iar Charles și-a confirmat infidelitatea într-un interviu din 1994.

Întreaga situație a fost inconfortabilă pentru toată familia regală, însă un membru în particular și-a arătat suportul pentru Prințesa Diana. În timp ce presa scria despre neînțelegerile dintre Prințesa Diana și Prințul Philip, în spatele ușilor, acesta era alături de ea, susținând-o pe tot parcursul divorțului.

În 2003, majordomul regal, Paul Burrell, a scos la lumină niște scrisori care ar fi fost ale Prințului Philip pentru Diana. La acea vreme, The Sunday Times scria că Philip ar fi încercat să oprească publicarea scrisorilor, sugerând că sunt autentice.
Câteva pasaje din scrisori, care au ajuns la Daily Mail, spuneau: „Nu îmi pot imagina pe cineva sănătos la cap care te-ar părăsi pentru Camilla” sau „Pentru un om cu statutul lui, Charles a fost naiv să riște totul cu Camilla. Niciodată nu ne-am gândit că te-ar putea părăsi pentru ea. Nici măcar nu ne-a trecut prin minte o astfel de posibilitate”.

Bineînțeles, nu tot din ceea ce s-a aflat din scrisori este atât de încurajator. La un moment dat, Philip a întrebat-o pe Diana „Te poți uita sincer în inima ta și să spui că relația lui Charles cu Camilla nu a avut de-a face cu comportamentul tău în căsnicia pe care ați avut-o?”, sugerând că din vina ei, Charles ar fi avut o altă relație.

Recent, The Mirror a dezvăluit o mulțime de scrisori în care Diana îi cerea sfaturi socrului ei și îi mulțumea pentru răspunsuri.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip: una dintre cele mai frumoase povești de dragoste

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe articole