Prințul Philip ar fi avut îndoieli înainte de căsătoria cu Regina Elisabeta a II-a

O nouă carte biografică vorbește pe larg despre Prințul Philip, dezvăluind detalii despre care nu s-a mai vorbit până acum.

Prințul Philip ar fi avut îndoieli înainte de căsătoria cu Regina Elisabeta a II-a

În 1939, Prințul Philip avea 18 ani și era cadet la Colegiul Regal Naval când a cunoscut-o pe tânăra prințesă Elisabeta (care pe atunci avea 13 ani). Potrivit mărturisilor dădacei ei, Elisabeta a știut din prima clipă că Prințul Philip e alesul, iar șapte ani mai târziu, cei doi s-au și căsătorit.

Cu toate astea, se pare că Prințul Philip a avut îndoieli înainte de căsătorie. Experta regală Ingrid Seward spune că acesta ar fi petrecut timp cu frumoasa scriitoare Daphne du Maurier și chiar dacă cei doi nu au avut relații intime, la sfârșitul sejurului Prințul Philip i-ar fi zis că nu vrea să se întoarcă, ci să rămână acolo cu ea. Scriitoarea l-a convins însă să nu facă acest lucru.

Surse din apropierea lor au povestit că Prințul Philip era minunat în preajma copiilor, dar că odată ce aștia creșteau, își pierdea interesul. Așa s-a întâmplat și cu Prințul Charles, pe care l-a trimis la un internat dur pe care acesta l-a urât. Deși cei doi nu au avut o relație bazată pe afecțiune, acum sunt apropiați, iar tatăl lui Charles a fost de acord cu mariajul acestuia cu Camilla Bowles.

Anul acesta, Prințul Philip a împlinit 99 de ani, iar în noiembrie 2019 el și Regina Elisabeta a II-a au aniversat 72 de ani de căsnicie. Nunta celor doi a fost cu atât mai spectaculoasă, cu cât a fost urmărită de aproximativ 200 de milioane de oameni și a fost difuzată la BBC.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Prințul Philip a decis să se retragă din viața publică în anul 2017, anunțul fiind făcut de Palatul Buckingham. După această decizie, Prințul Philip și-a împărțit timpul între proprietățile Reginei Elisabeta a II-a din Sandrigham, Wood Farm, Palatul Windsor și reședința de vară din Balmoral.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a, criticată dur pentru prima acțiune publică de la începutul pandemiei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video