Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la un meci de polo alături de familia regală

Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte, cei trei copii ai lui Kate Middleton și Prințul William, au participat alături de părinții lor la un meci de polo.

Prințul Louis, Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la un meci de polo alături de familia regală

Prințul Louis (1 an), Prințul George (5 ani) și Prințesa Charlotte (4 ani) s-au aflat la meciul de polo pentru a-l încuraja pe Prințul Harry care a jucat în cadrul King Power Royal Charity Polo Day, un eveniment în scopuri caritabile. La meciul de polo a fost prezentă și Meghan Markle, dar și micuțul Archie, fiul Ducilor de Sussex.

Ducesa Kate a fost fotografiată ținându-l în brațe pe mezinul familiei, Louis, care a părut să se bucure din plin de eveniment, dar și de toată atenția care i se acorda, în special din partea mamei sale.

Potrivit corespondentului egal Rebecca English, Louis i-a solicitat toată atenția mamei sale datorită dorinței de a fi cât mai aproape de cai. La un moment dat, Ducesa de Cambridge chiar l-a purtat în brațe către locul unde se afla Prințul William, pentru ca Louis să îi poată face cu mâna.

Prințul George și Prințesa Charlotte au fost și ei prezenți la eveniment, preferând să se distreze împreună, atenți urmăriți de mama lor.

Probabil plictisiți de atenția care se acorda celor care jucau polo, cei doi frați au preferat să joace fotbal și să se distreze împreună, ignorând toata agitația din jurul lor.

Citește și:
Kate Middleton și Prințul William le-au transmis un mesaj celor care și-au amintit de ziua de naștere a fiicei lor, Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people