Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco, în centrul atenției la evenimentul dedicat Zilei Naționale

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco au reușit să fie din nou în centrul atenției la evenimentul dedicat Zilei Naționale.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco, în centrul atenției la evenimentul dedicat Zilei Naționale

Prințul Albert de Monaco, Prințesa Charlene și gemenii lor, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella au sărbătorit alături de ceilalți membri ai familiei regale Ziua Națională a Principatului Monaco.

Cu ocazia acestei sărbători a fost organizată o paradă, iar membrii familiei regale au salutat mulțimea de la balcon, existând însă și o problemă. Se pare că palatul familiei Grimaldi nu este suficient de încăpător pentru toată lumea sau, mai corect spus, nu are suficiente balcoane și ferestre de unde moștenitorii tronului pot saluta mulțimea.

„Rămânem fără spațiu pentru toată lumea. Va trebui să facem noi ferestre, să construim balcoane noi”, a spus amuzat Prințul Albert de Monaco pentru People. „Chiar este o problemă. Înainte obișnuiam să avem familia și angajații la ferestre, însă acum nu mai este loc. O parte din membrii familiei sunt în alt loc, la intrarea în palat”, a adăugat acesta.

În ultimul an familia Grimaldi s-a mărit considerabil, având loc două nunți, cea a Prințesei Charlotte și cea a Prințului Louis, precum și trei botezuri. „Nu cred că pot face față unui alt botez sau unei alte nunți în acest moment”, a spus Prințul Albert, adăugând: „Este minunat să avem atât de mulți membri noi în familie și toată lumea pare să se înțeleagă foarte bine.”

În ciuda acestei aglomerări, cei care au reușit să fie și de această dată în centrul atenției au fost Prințul Jacques și Prințesa Gabriella. Jacques a purtat pentru prima dată o uniformă, iar apariția sa a fost adorabilă.

„Da, el va primi o uniformă anul acesta. Cred că trebuie să mai facă o probă, dar va veni în uniforma și va fi distractiv”, a declarat în urmă câteva luni Prințul Albert pentru People.

Sora lui Jaques, Prințesa Gabriella, a purtat la eveniment o jachetă albastră și o beretă roșie, fiind o apariție adorabilă, la fel ca fratele ei. Prințul Albert a declarat că fiica sa poate fi destul de timidă în fața aparatelor de fotografiat, însă nu întotdeauna. „Este amuzant. Există momente în care adoră aparatul de fotografiat și momente în care se emoționează și spune, ‘Fără poze'” și pleacă din fața aparatelor supărată. Trebuie să o găsești într-o dispoziție bună.”

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco vorbește despre cât de energici sunt gemenii ei, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people