Prințul Harry vorbește despre moartea Prințesei Diana într-un interviu emoționant: „O rană care nu se închide și care te macină”

Au trecut mai bine de 20 de ani de la decesul Prințesei Diana, însă Prințul Harry nu a reușit să se împace nici acum cu dispariția mamei sale într-un mod atât de tragic.

Prințul Harry vorbește despre moartea Prințesei Diana într-un interviu emoționant: „O rană care nu se închide și care te macină”

Într-o nouă secvență extrasă din documentarul Harry & Meghan: An African Journey care va fi difuzat în curând, Prințul Harry a vorbit despre moartea mamei sale, pe care a descris-o ca fiind „O rană care nu se închide și care te macină”.

Documentarul a fost realizat în timpul turneului recent pe care Prințul Harry, Meghan Markle și fiul lor, Archie, l-au făcut în Africa și pune accent și pe conflictul dintre familia regală și mai multe tabloide britanice pe care Prințul Harry le-a dat în judecată pentru publicarea de informații private.

Vorbind despre impactul pe care presa îl are asupra vieții sale private, Harry a spus: „Cred că, făcând parte din această familie, având acest rol, de fiecare dată văd o cameră, de fiecare dată aud un click al aparatului foto, de fiecare dată văd un bliț. Toate acestea mă duc înapoi, așa că în această privință este o amintire a celor mai grele momente în comparație cu cele bune”.

Prințul Harry avea numai 12 ani atunci când Prințesa Diana a murit în 1997 într-un accident auto în Paris, încercând să scape de paparazzi. Ducele de Sussex s-a implicat activ în continuarea acțiunilor caritabile începute de mama sa, aducându-i de fiecare dată un omagiu.

În timpul turneului în Africa, Prințul Harry a retrăit emoțiile pe care le-a avut mama sa atunci când a pășit pe un teren minat activ. „Fiind aici, după 22 de ani, încercând să termin ce a început ea, este incredibil de emoționant, dar tot ceea ce fac îmi amintește de ea”, a spus Prințul Harry. „Însă acest rol și presiunea care vine odată cu el îmi amintesc de cele mai multe ori de lucrurile rele”.

Citește și:
Ținutele purtate de Kate Middleton în turul din Pakistan seamănă perfect cu cele ale Prințesei Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people