Prințul Harry va apărea într-un documentar pe Netflix

Nu, documentarul nu este despre el. Ci despre un fenomen la care a contribuit cât de mult a putut.

Prințul Harry va apărea într-un documentar pe Netflix

Prințul Harry va apărea în documentarul Netflix Rising Phoenix, care urmărește povestea Jocurilor Paralimpice și urmează să apară pe 26 august.

Fostul Duce de Sussex va vorbi în viitorul documentar ca fondator al Jocurilor Invictus – o competiție sportivă în care veteranii bolnavi sau răniți pot veni să își demonstreze în continuare abilitățile. „Nu e nimic în lume care să te aducă înapoi din întuneric mai bine decât sportul”, spune el în trailerul postat de Netflix.

Bineînțeles, nu Prințul Harry este personajul principal în această ecranizare – documentarul Rising Phoenix va urmări povestea Jocurilor Paralimpice și a sportivilor care participă la această competiție în fiecare an olimpic.

Și mai exact, se vorbește despre felul în care acest fenomen a fost conceput special pentru a „schimba concepția lumii despre dizabilități, diversitate și potențialul oamenilor”, după cum anticipează descrierea adăugată de Netflix.

Chiar și trailerul de doar 2 minute e extrem de motivant și de inspirațional, totul fiind surprins într-o manieră realistă, așa cum ne-am și obișnuit din partea platformei de streaming online.

Documentarul aduce în scenă sportivi paralimpici din toate colțurile lumii – Bebe Vio din Italia, Ellie Cole și Ryley Batt din Australia, Jean-Baptiste Alaize din Franța, Cui Zhe din China sau Ntando Mahlangu din Africa de Sud. Tot aici vor apărea și Matt Stuzman și Tatyana McFadden din S.U.A., dar și Jonnie Peacock din UK.

Nu doar Prințul Harry a oferit interviuri pentru realizarea documentarului – tot din trailer ne dăm seama că atât actualul președinte al Comitetului Internațional al Paralimpicilor, Andrew Parsons, cât și fostul președinte, Sir Phillip Craven, au răspuns întrebărilor echipei Netflix.

Vestea vine la câteva luni după ce și soția lui Harry, Meghan Markle, a acceptat să nareze un documentar Disney+ despre elefanți în schimbul unor donații semnificative către asociația Elephants Without Borders.

Cei doi au decis la începutul anului să renunțe la titlurile și îndatoririle regale pentru a își urma propriile cariere dincolo de ocean. După ce au locuit în Canada alături de familia actriței, foștii Duci de Sussex s-au mutat de curând în Los Angeles, California.

Citește și:
Motivul pentru care Meghan Markle a vrut să se despartă de Prințul Harry

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people