Prințul Harry a ținut un discurs despre schimbările climatice la Google Camp în fața a numeroase vedete

Se pare că Prințul Harry ar fi ținut un discurs, în timp ce era desculț, despre schimbările climatice în cadrul unei conferințe secrete Google Camp. Lista de invitați cuprinde nume faimoase de la Hollywood, însă modul în care vedetele au ales să vină la acest eveniment ridică un semn de întrebare.

Prințul Harry a ținut un discurs despre schimbările climatice la Google Camp în fața a numeroase vedete

Prințul Harry s-a numărat printre personalitățile care au ținut discursuri impresionante în cadrul conferinței misterioase Google Camp, care are loc anul acesta în Sicilia, Italia.

Acesta a uimit invitații, printre care numeroase vedete, ținând un discurs, în timp ce era desculț, despre nevoia de protejare și salvare a mediului înconjurător. Potrivit unei surse citate de Page Six, Prințul Harry a vorbit despre aceleași probleme menționate și în interviul pentru British Vogue, ediția de septembrie, unde a declarat că își dorește maximum 2 copii.

Nu știm însă dacă mesajul Prințului Harry a fost foarte bine înțeles de invitații prezenți la conferință, deoarece numeroase vedete și oameni de afaceri au sosit în Sicilia cu avioanele private sau pe yacht-urile de lux, un lucru care nu reflectă deloc interesul față de schimbările climatice sau protejarea mediului înconjurător.

Se pare că cele aproape 200 de vedete prezente la cele trei zile ale conferinței Google Camp au ajuns cu ajutorul a 114 avioane private și stau la bordul unor yacht-uri ce valoreaza chiar și 400 de milioane de dolari. Acest lucru este ironic, având în vedere că evenimentul se concentrează asupra schimbărilor climatice, precum și asupra drepturilor omului, politică și confidențialitate online.

The Post a calculat cât de mult afectează negativ folosirea celor 114 avioane private, iar cercetarea lor a arătat că aceste zboruri vor aduce 864 de tone de dioxid de carbon în aer, fiind astfel factori importanți de poluare. În plus, presa locală a arătat cum străzile insulei sunt blocate de mașinile de lux ale invitaților, așadar nimeni nu știe cu adevărat care este scopul acestei conferințe.

Prințul Harry nu este singurul care a ținut un discurs în cadrul evenimentului, Naomi Campbell vorbind ieri despre regretatu lider Nelson Mandela. Barack Obama ar fi trebuit să țină de asemenea un discurs, însă el nu a fost prezent.

Printre vedetele prezente la conferință se numără și Leonardo DiCaprio, Diane von Furstenberg, Harry Styles, Orlando Bloom și Katy Perry.

Katy și Orlando au ajuns în Sicilia la bordul unui yacht impresionant, iar atât ei, cât și restul vedetelor se vor bucura de zile de relaxare, conferințele fiind ținute în prima parte a zilei. Seara sunt nelipsite petrecerile și, potrivit Daily Mail, Google plătește aproape 100.000 de dolari pentru ultima seara, fiind închiriat spațiul de la ruinele Valle dei Templi pentru o cină și un concert.

Citește și:
Prințul Harry are o cerință specială ce trebuie respectată în fiecare hotel în care stă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people