Prințul Harry și Prințul William au un conflict?

Potrivit reporterilor și biografilor regali, cei doi prinți nu ar mai avea o relație atât de apropiată din cauza lui Meghan Markle.

Prințul Harry și Prințul William au un conflict?

În ultima vreme, am fost acaparați de zvonuri conform cărora Meghan Markle și Kate Middleton ar avea un conflict. Mai mult decât atât, se pare că și cei doi frați, Prințul Harry și Prințul William, nu s-ar mai înțelege. Ce se întâmplă, de fapt, între cele două cupluri regale?

Katie Nicholl, reporter regal și scriitoare, spune că Prințul William a fost destul de îngrijorat de evoluția rapidă a relației dintre Prințul Harry și Ducesa de Sussex. Prințul William l-ar fi abordat pe Harry pentru a-i da câteva sfaturi, însă acesta ar fi interpretat totul drept critică la adresa comportamentului său. „Nu cred că lucrurile au fost prea bune de atunci”, spune Nicholl.

Însă Lady Colin Campbell, o biografă regală, spune că distanța dintre cei doi frați este foarte probabilă din cauza influenței pe care Meghan Markle o are asupra lui Harry. „Tot ce aud este că Harry este complet ghidat de Meghan și că s-a schimbat considerabil”. Deși nu s-a confirmat oficial acest lucru, tot mai multe persoane par să creadă că relația dintre cei doi frați nu mai este la fel de bună.

Citește și:
Bona Prințului George și a Prințesei Charlotte nu rostește niciodată acest cuvânt în fața lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people