Prințul Harry și Prințul William au trecut peste conflictele recente și s-au împăcat

După o serie de conflicte de-a lungul anilor, Prințul Harry și Prințul William ar fi găsit în sfârșit un mod de-a trece peste acele momente și de-a relua legătura.

Prințul Harry și Prințul William au trecut peste conflictele recente și s-au împăcat

Prințul Harry și Prințul William au avut o relație foarte tensionată în ultimul timp, dar ca orice ceartă între frați, mereu există și o împăcare. Entertainment Tonight susține că cei doi frați au luat decizia să lase în urmă ce a fost și să se concentreze pe relația lor din prezent. În perioda asta, mai ales, cei doi frați au avut multe de împărtășit, în legătura cu pandemia, aniversările din familie și starea de sănătate a tatălui lor, Prințul Charles.

„Au existat în mod categoric niște impasuri în relația lor, însă lucrurile par să fie mai bune acum iar aceștia păstrează legătura la telefon”, a confirmat expertul regal Katie Nicholl pentru ET. „Au avut nenumarate apeluri video împreună, au sărbătorit aniversările din familie, iar faptul că Prințul Charles nu s-a simțit bine i-a forțat pe cei doi să pună mâna pe telefon și să reia legătura”.

Au existat multe speculații în legătură cu relația celor doi și cum că aceștia ar fi pierdut legătura odată cu renunțarea lui Harry & Meghan la titlurile regale și mutarea acestora din Regatul Unit. De asemenea, a existat și o teorie cum că aceștia s-ar fi certat, de fapt, din cauza lui Kate și a lui Meghan.

Însă publicația Entertainment Tonight a precizat că orice tensiune dintre Meghan și Kate s-ar fi rezolvat. „Cred că ambele părți s-au liniștit acum că toată drama este de domeniul trecutului”, a continuat Nicholl. „Meghan și Harry sunt acum liberi să-și continue viața și Ducele și Ducesa de Cambridge se pot întoarce la viața lor fără să mai existe drame și supărări. Cred că lui Kate și William le este dor de Harry și de Meghan, dar în special cred că aceștia îi simt lipsa lui Harry și faptul că nu mai este aproape”.

Nicholl a continuat prin a vorbi și despre de viața din America a lui Harry și cum că el ar fi nefericit acolo, lucru despre care mulți și-au dat cu părerea, printre care și Dr. Jane Goodall. Experta a spus că Harry și Meghan sunt foarte fericiți și cu siguranță se bucură de libertatea lor din Los Angeles. „Ei și-au stabilit domiciliul în L.A., iar acesta este drumul lor către viitor”, a spus ea. „Mi s-a spus că aceștia se simt foarte liberi și chiar se bucură de noua lor viață, find mai mult pe cont propriu”.

Citește și:
Cine este Tom Parker Bowles, fratele vitreg al Prințului Harry și al Prințului William?

Text: Alexandra Dima
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video