Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns în Africa alături de fiul lor, Archie

Călătoria în Africa a Prințului Harry și a lui Meghan Markle va fi interesantă, mai cu seamă că cei doi vor merge alături de fiul lor, Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns în Africa alături de fiul lor, Archie

Prințul Harry și Meghan Markle au început primul turneu regal în Africa, iar alături de ei este și fiul lor, Archie. Cei trei au ajuns deja în Cape Town în dimineața aceasta. Prințul Harry se pregătește să plece singur spre Botswana, Angola și Malawi, iar apoi se va întâlni din nou cu Meghan și fiul lor.

„Ei s-au preocupat multă vreme de această călătorie în această nouă formulă. Africa are un loc special în inima Ducelui și este pregătit să i-o arate și lui Meghan, dar și fiului lor”, a declarat o sursă pentru People. „Programul lor va fi unul intens, care va demonstra cât de implicați sunt în acțiuni caritabile, dar și în parteneriatul dintre U.K și Africa. Este un program încărcat, vor merge în patru țări în zece zile. Și desigur, avem și un pasager special care va face lucrurile mult mai vii.”

Nu este pentru prima dată pentru Prințul Harry când merge în Africa, însă pentru Meghan va fi o premieră. Cei doi au început turul regal făcând o vizită în Nyanga, unde au fost primiți și au participat la un atelier în care copiii învățau care sunt drepturile lor, iar fetelor tinere li se ofereau lecții de autoapărare. Fiul Ducelui și Ducesei de Sussex nu a fost adus la eveniment, acesta fiind lăsat cu bonac.

Meghan Markle a purtat pentru această întâlnire o rochie semnată de Mayamiko, un brand din Malawi.

Ducesa a ținut un discurs emoționant, în care a spus pentru prima dată că este o femeie de culoare. „Deși sunt aici cu soțul meu în calitate de membru al familiei regale, vreau să știți că sunt cu voi în calitate de mamă, de soție, de femeie, de femeie de culoare și de sora voastră.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Ding (@fashiondooni) on

Ducele și Ducesa vor face și o drumeție, care le va permite să cunoască mult mai bine comunitatea. Matshi Modise, care va petrece destul de mult timp cu Prințul Harry și Meghan Markle la o întâlnire a femeilor antreprenoare, a făcut câteva declarații despre această călătorie a celor doi. „Meghan influențează mersul lucrurilor. Ea știe că lumea se schimbă și evoluează, că este un loc pentru copii de culoare și femile ca mine în societate. Este un lucru care chiar mă impresionează. Chiar sunt de acord cu ea.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by & ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Prințul Harry și Meghan Markle vor petrece ziua de marți la plajă, unde vor cunoaște mentorii organizației Waves for Change, care îi ajută pe tinerii de 11-14 ani să aibă mai multă încredere în ei, dar și cum să aibă grijă să sănătatea lor mintală. „Suntem foarte norocoși să îi aducem pe copii în natură, deoarece le va da minții și corpului lor o pauză de la comunitățile în care trăiesc și în care sunt expuși la stres, traume, sărăcie și violență. Iar marea este o oportunitate pentru ei să se îndepărteze de acel mediu,” a declarat Ash Heese, unul dintre managerii organizației.

De asemenea, ea a ținut să menționeze faptul că Meghan Markle și Prințul Harry ar trebui să fie un exemplu pentru cei din jur. „Este atât de important ca oamenii precum Ducele și Ducesa de Sussex să promoveze bunăstarea sănătății mintale. Chiar și faptul că vorbesc despre asta trebuie luat în considerare.”

Naadiya Moosajee, co-founder Womhub și WomEng, care derulează mai multe programe pentru femeile care vor o carieră în inginerie și tehnologie, a declarat pentru People cât de importantă este vizita lui Meghan Markle în Africa. „Vizita ei în contextul unei țări care își dorește o schimbare a felului în care sunt tratate femeile a venit la momentul oportun.”

„Meghan Markle se concentrează asupra emamcipării femeilor, dar și a educației lor. Amândouă împărtășim aceeași pasiune pentru femeile care sunt antreprenoare și cum pot avea propria lor industrie. Putem fi în aceeași cameră cu ele și să descoperim că este într-adevăr un lucru minunat.”

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au ajuns în Roma pentru nunta prietenei Ducesei de Sussex

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people