Prințul Harry și Meghan Markle neagă zvonurile potrivit cărora le-ar fi impus reguli vecinilor lor

Palatul Buckingham face primele declarații despre regulile ciudate impuse vecinilor Ducelui și Ducesei de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle neagă zvonurile potrivit cărora le-ar fi impus reguli vecinilor lor

În ultima perioadă Palatul Buckingham răspunde zvonurilor care apar în presă, de data aceasta fiind vorba despre așa-zisele reguli impuse de Ducele și Ducesa de Sussex vecinilor lor.

Potrivit Daily Mail, Prințul Harry și Meghan Markle ar fi creat reguli stricte, vecinii lor primind o listă cu lucrurile pe care (nu) ar trebui să le facă dacă se întâlnesc cu Ducele sau Ducesa de Sussex. Potrivit acestui ghid, vecinii nu ar trebui să se apropie de cei doi membri ai familiei regale, nu ar trebui să înceapă o conversație, pot saluta doar dacă Meghan și Harry fac acest lucru, nu ar trebui să ceară să îl vadă pe Archie, nu ar trebui să se ofere să stea cu bebelușul și, totodată, nu ar avea voie să mângâie câinii.

Așa cum era de așteptat, oamenii din jurul proprietății nu au fost foarte încântați de aceste așa-zise reguli. „Este extraordinar. Nu am auzit niciodată așa ceva. Toată lumea care locuiește pe domeniu și lucrează pentru familia regală știe cum să se comporte respectuos. Nu ni s-a zis să ne comportăm în jurul Reginei așa. Ea este foarte fericită când oamenii o salută.”

Vecinii lui Meghan și ai lui Harry pot sta însă liniștiți, deoarece un reprezentat al Palatului Buckingham a negat acest zvon, dezvăluind că „Ducele și Ducesa de Sussex nu au cerut acest lucru, nu știu nimic despre asta și nu au avut de-a face cu acest ghid și conținutul său”.

Citește și:
Fanii nu sunt încântați de urarea primită de Prințul George cu ocazia zilei sale de naștere, din partea Prințului Harry și a lui Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people