Prințul Harry și Meghan Markle au stabilit un nou record

Așa cum probabil ai aflat, după ce Prințul Harry și Meghan Markle s-au separat de Kensington Palace, Ducele și Ducesa de Sussex au decis că este momentul să aibă propriul cont de Instagram.

Prințul Harry și Meghan Markle au stabilit un nou record

Prințul Harry și Meghan Markle au, în mod oficial, un nou cont de Instagram. Ducele și Ducesa de Sussex au propriul cont – @SussexRoyal, ca urmare a separării de Kensington Palace.

Nu este deloc surprinzător că a fost creat acest cont, deoarece luna trecută a fost publicată o declarație potrivit căreia Harry și Meghan vor avea propria gospodărie regală, cu o altă echipă de angajați.

Așa cum era de așteptat, fanii cuplului regal nu au stat mult pe gânduri și au început să urmărească acest cont. Cartea Recordurilor a anunțat miercuri că Prințul Harry și Meghan Markle au depășit recordul anterior privind contul de Instagram care a strâns cel mai repede 1 milion de followers – mai exact în 5 ore și 45 de minute. Ceea ce înseamnă cu două ore mai puțin decât recordul anterior stabilit de starul K-Pop Kang Daniel.

Numărul impresionant de persoane care au apreciat contul cuplului regal a dus și la o defecțiune temporară a rețelei de socializare. În momentul în care scriem această știre, contul SussexRoyal are deja 3.3 milioane de followers, deși există numai două postări – iar numărul crește de la oră la oră.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

„Bine ați venit pe contul nostru oficial; abia așteptăm să împărtășim munca pe care o iubim, cauzele pe care le sprijinim, anunțurile importante și oportunitatea de a face cunoscute lucruri importante. Vă mulțumim pentru sprijin – Harry & Meghan”, este textul care acompaniază prima postare a celor doi.

Abia așteptăm să vedem următoarele lor postări.

Citește și:
De ce Meghan Markle și Prințul Harry s-au separat complet de Kate Middleton și Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people