Prințul Harry și Meghan Markle au fost aspru criticați după ce au anulat un eveniment caritabil

Un eveniment caritabil organizat de Prințul Harry și Meghan Markle a fost anulat în ultimul moment, iar unele voci spun că asta ar avea legătură cu contractul pe care aceștia l-au semnat cu Netflix.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost aspru criticați după ce au anulat un eveniment caritabil

Săptămâna trecută, ar fi trebuit să aibă loc un eveniment de strângere de fonduri pentru veteranii de război, organizat de Prințul Harry și Meghan Markle. Acesta a fost anulat în ultimul moment, la puțină vreme după ce foștii duci de Sussex au semnat un contract pe extrem de mulți bani cu Netflix, pentru un proiect amplu.

Se zvonea că acest eveniment ar fi putut strânge cel puțin un milion de lire pentru Fundația Invictus Games. Aceasta a fost fondată chiar de către Prințul Harry și organizează un eveniment internațional care cuprinde mai multe sporturi. La el iau parte  foști militari răniți sau accidentați. Printre cele nouă sporturi la care ei participă sunt baschet în scaun cu rotile, volei așezat sau canotaj în interior.

Jurnaliștii publicației The Sun susțin că evenimentul organizat de Prințul Harry și Meghan Markle ar fi urmat să fie difuzat pe Amazon Prime, un competitor direct al Netflix, ceea ce a cauzat un conflict financiar. 

Înțelegerea pe care Prințul Harry și Meghan Markle au făcut-o cu Netflix ar implica o mini-serie, un documentar, filme, emisiuni și programe pentru copii. În iunie ar fi trebuit să aibă loc în California un eveniment muzical în cadrul Super Bowl ce i-ar fi avut invitați pe Beyonce și Ed Sheeran.

Un purtător de cuvânt al fundației Invictus a declarat că evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus și că acest lucru nu are nicio legătură cu contractul semnat de Prințul Harry și Meghan Markle cu Netflix. Ediția 2020 a jocurilor Invictus ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, dar a fost amânată.

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au declarat într-un comunicat următoarele: „Viața noastră, ca persoane independente, ne-a permis să înțelegem puterea spiritului uman: de curaj și de nevoie de conectare. Prin munca noastră, cu diverse comunități și mediile lor, cu scopul de a aduce la lumină oamenii și cauzele lor, vom pune accentul pe crearea de conținut care informează, dar care redă și speranță. În calitate de părinți, realizarea unor programe inspiraționale de familie este la fel de importantă”.

Citește și:
Legătura surprinzătoare dintre Prințesa Diana și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people