Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce arome neobișnuite au preferat cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă, iar aromele preferate de cei doi sunt speciale.

Prințul Harry și Meghan Markle au ales tortul de nuntă. Ce arome neobișnuite au preferat cei doi

Reprezentanții familiei regale au dezvăluit pe Twitter că Prințul Harry și Meghan Markle au ales cine va pregăti tortul de nuntă, precum și ce aromă va avea acesta.

Pentru nunta din mai, Prințul Harry și Meghan Markle au ales-o pe Claire Ptak, proprietara unei cofetării din Londra numite Violet Cakes.


Cuplul a decis să nu urmeze tradiția nici de data aceasta și au renunțat la clasicul tort de fructe. Potrivit informațiilor transmise de Kensington Palace, tortul va avea aromă de floare de soc și lămâie, va fi acoperit cu cremă de unt și flori naturale.

Claire Ptak, cea care va face tortul, provine din California și a avut chiar și un interviu cu Meghan Markle pentru site-ul pe care aceasta îl deținea în trecut, TheTig. Claire a deschis Violet Bakery în 2010 și a descris-o drept o micuță cofetărie care prepară brioșe americane, brownies și diferite alte produse cu ingrediente de cea mai bună calitate.

„Știind că ei apreciază aceleași valori ca mine când vine vorba de proveniența mâncării, sustenabilitate, sezonalitate și aromă, face ca acest eveniment să fie cel mai interesant la care particip”, a declarat Claire.

Tortul pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle se pare că va fi unul complet diferit față de ce se servește în mod normal la nunțile regale. De obicei, se alege un tort de fructe, lucru respectat la nunta Prințului William cu Kate Middleton. Atunci, cuplul a ales ca acesta să fie făcut de Fiona Cairns și a fost nevoie de cinci săptămâni pentru a fi terminat.

Floarea de soc este un ingredient special și atipic, însă puțini știu mai multe despre aroma aleasă de Prințul Harry și Meghan Markle. Floarea de soc se găsește peste tot în Marea Britanie, iar florile sunt comestibile, precum și fructele care apar vara, însă planta este destul de toxică. În plus, socul poate avea un gust neplăcut dacă este crud, însă pregătit acesta își pierde toxicitatea.

Gustul este unul subtil și floral, potrivit descrierii făcute de The Independent. În plus, se pare că există și alte tipuri care pot produce și florile potrivite pentru șampanie, iar de obicei florile de soc sunt folosite și pentru a face lichior.

Socul se folosește și pentru prepararea unor remedii care tratează răcelile, bronșita și diabetul.

Florile de soc se culeg de obicei în mai sau iunie, așadar ele se potrivesc perfect cu data aleasă de Prințul Harry și Meghan Markle, 19 mai.

Citește și:
Meghan Markle – ultimele pregătiri înainte de marele moment

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people