Prințul Harry și Meghan Markle ar putea rămâne fără toate titlurile și patronajele regale

Prințul Harry și Meghan Markle au acceptat să îi acorde un interviu celebrei Oprah Winfrey, însă acest lucru pare a avea deja consecințe.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea rămâne fără toate titlurile și patronajele regale

Ducii de Sussex au acceptat invitația de a răspunde întrebărilor lui Oprah Winfrey. Este o ocazie rară de a-i vedea pe cei doi într-un interviu televizat, primul de după cel de la finalul lui 2019, când și-au anunțat decizia de a renunța la poziția lor în casa regală britanică.

CBS a anunțat luni că va difuza luna viitoare Oprah with Meghan and Harry: A CBS Primetime Special, un interviu de 90 de minute cu unul dintre cele mai urmărite cupluri de pe pământ.

Din anunțul CBS, reiese că Meghan, însărcinată cu al doilea copil, va vorbi pe larg despre cum a devenit o prințesă, căsnicia ei, maternitate, acțiunile de binefacere și cum e să trăiască urmărită constant. Pe urmă, Harry li se va alătura ca să vorbească despre mutarea în Statele Unite și planurile lor de viitor ale cuplului.

Potrivit mai multor surse apropiate familiei regale britanice, Meghan Markle și Prince Harry au decis să acorde acest interviu după ce au aflat că este foarte posibil să rămână fără toate titlurile regale și legăturile cu familia regală pe data de 31 martie, atunci când vor fi reanalizate condițiile în care cei doi au renunțat la titlul de membri seniori.

Conform surselor citate de The Daily Mail, este foarte posibil ca Regina să le impună celor doi să renunțe la orice fel de legătură oficială cu organizații sau patronaje de care au avut grijă pe toată perioada cât au făcut parte oficial din familia regală britanică.

Prin urmare, Prințul Harry va trebui să renunțe la toate titlurile militare onorifice, dar și la rolul de membru al familiei regale care susține maratonul Londrei, Rugby Football Union și Rugby Football League. Lui Meghan i se va cere să renunțe la patronajul Teatrului Național Britanic.

Totuși, reprezentanții familiei regale britanice au ținut să precizeze că această decizie nu este una de a se răzbuna pe cei doi din cauza interviului pe care urmează a-l acorda lui Oprah, ci doar o urmare firească a contractului pe care Harry și Meghan l-au făcut anul trecut cu familia regală.

De când au renunțat la îndatoririle lor din cadrul casei Windsor, Harry și Meghan au arătat că nu le este frică să-și spună părerea, chiar dacă asta contravine cutumelor palatului. De-asta e posibil ca interviul luat de Oprah, cunoscută pentru abilitatea ei de a face oamenii să se deschidă, să țină pe ghimpi Buckingham Palace.

Oprah Winfrey, o apropiată a lui Meghan, a fost unul dintre invitații de marcă de la nunta ducilor de Sussex din mai 2018. De altfel, ea și ducii de Sussex sunt și vecini în Montecito, California, unde aceștia din urmă locuiesc acum.

Interviul va fi difuzat pe 7 martie 2021.

Citește și:

Ce semnificații speciale, ascunse în detalii, are anunțul de sarcină făcut de ducii de Sussex

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people