Prințul Harry și Jon Bon Jovi vor lucra împreună, iar modul în care a fost dezvăluit acest lucru te va surprinde

Prințul Harry se va întâlni cu legendarul artist Jon Bon Jovi, iar schimbul de mesaje între cei doi este cu adevărat surprinzător.

Prințul Harry și Jon Bon Jovi vor lucra împreună, iar modul în care a fost dezvăluit acest lucru te va surprinde

Prințul Harry se va întâlni cu celebrul artist Jon Bon Jovi la Abbey Road Studios pentru a înregistra din nou piesa cântărețului, „Unbroken”, alături de corul Jocurilor Invictus. Lansarea melodiei va avea loc în luna martie, iar câștigurile de pe urma piesei vor merge către Invictus Games Foundation.

Ducele de Sussex îl va vizita pe Jon Bon Jovi la studioul său pe data de 28 februarie. Spre surprinderea fanilor, acesta a publicat pe contul oficial de Instagram Sussex Royal conversația pe care a avut-o cu artistul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Coming soon… #WeAreInvictus • *Disclaimer – this is not a real text conversation*

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

Versurile piesei lui Bon Jovi, „Unbroken” aduc în prim-plan veteranii de război care suferă de sindromul post-traumatic. Corul Jocurilor Invictus este condus de către Help for Heroes, o organizație care are scopul de a ajuta militarii care au fost răniți. La Jocurile Invictus participă militari răniți în operațiunile speciale și este una dintre cauzele susținute de către Prințul Harry și Meghan Markle. La ediția din Toronto din anul 2017 ei s-au afișat pentru prima dată împreună.

Recent, a fost dezvăluită data la care Prințul Harry și Meghan Markle își vor începe în mod oficial noua viață, fără titluri regale, mai exact pe 31 martie. Regina Elisabeta a II-a a decis că Meghan Markle și Prințul Harry nu vor putea folosi brand-ul Sussex Royal. Această decizie luată de Regina Elisabeta a II-a nu îi va afecta însă foarte mult pe Meghan Markle și Prințul Harry deoarece ei au fost „inteligenți în privința cauzelor pe care le-au susținut” și în „privința mesajelor pe care le-au transmis”, conform unei declarații a unui expert.

Citește și:
De ce nu vor fi foarte afectați Meghan Markle și Prințul Harry de decizia Reginei de a le interzice să folosească Sussex Royal

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people