Prințul Harry, reacție amuzantă la „atacul” unor muște

Prințul Harry și Meghan Markle se află în Australia, în primul lor turneu regal, iar Ducele de Sussex a avut o reacție care te va amuza și pe tine.

Prințul Harry, reacție amuzantă la „atacul” unor muște

Meghan Markle și Prințul Harry sunt în centrul atenției în ultimele zile. Cei doi au anunțat chiar la începutul turneului regal că vor deveni părinți în 2019, iar de atunci aceștia au parte de felicitări în fiecare zi.

Cei doi vor avea două săptămâni încărcate, urmând să viziteze pe lângă Australia și Noua Zeelandă, Fiji și Regatul Tonga. În prezent Ducele și Ducesa de Sussex se află în Australia, iar imaginile cu aceștia demonstrează că și ei se bucură de evenimentele la care participă.

Mai mult decât atât, Prințul Harry se pare că vrea să se asigure că cei din jurul său se distrează, motiv pentru care a avut o reacție amuzantă. În timp ce încerca să ajute persoana care era „atacată” de muște în timp ce ținea un discurs, Prințul Harry a arătat că știe și să danseze.

Momentul a fost filmat de jurnaliștii prezenți la eveniment, iar imaginile te vor amuza și pe tine. „Și muștele sunt prietenoase în Dubbo”, a declarat femeia care ținea discursul.

https://www.instagram.com/p/BpBAF10lqbP/?utm_source=ig_embed

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au încălcat protocolul regal în timpul vizitei din Australia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people