Prințul Harry, prima apariție în public de la nașterea fiicei sale, Lilibet

Prințul Harry a participat la un meci de polo călare organizat în scopuri caritabile.

Prințul Harry, prima apariție în public de la nașterea fiicei sale, Lilibet

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară în luna iulie a acestui an. Alegând să își petreacă tot timpul alături de micuța Lilibet și de fiul lor, Archie, în ultimele luni cei doi au evitat aparițiile publice. Dacă Meghan Markle a putut fi văzută recent într-un clip video pe care l-a lansat cu ocazia zilei sale de naștere, Prințul Harry a preferat să stea departe de ochii presei și ai publicului.

Cu toate acestea, Ducele de Sussex a fost surprins zilele trecute în timp ce participa la un eveniment sportiv. Mai exact, la un meci de polo călare, ce a avut loc în Aspen și al cărui scop era de a strânge fonduri pentru organizația caritabilă a Prințului Harry, Sentebale.

Îmbrăcat într-un tricou albastru inscripționat cu numele asociației, Harry părea că se distrează de minune pe terenul de polo, chiar dacă relația cu familia sa este din ce în ce mai tensionată.

Ducele de Sussex se confruntă din nou cu furia casei regale, din cauza controversatei sale cărți prin intermediul căreia promite să dezvăluie tot.  

Decizia prințului de a lansa o carte autobiografică cel mai probabil anul viitor amenință să eclipseze Jubileul de platină al Reginei Elisabeta a II-a, care se va întinde pe mai multe luni în 2022, culminând cu patru zile de festivități între 2 și 5 iunie, când este și ziua de naștere a reginei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Surse regale au declarat pentru Daily Mail că în interiorul Palatului Buckingham și al celorlalte gospodării regale există un sentiment de furie și frustrare crescândă, nu doar pentru că Harry a ales să publice o astfel de carte, ci și pentru momentul „clar deliberat” al apariției.

Relația prințului cu familia sa este deja extrem de tensionată, ca urmare a interviului pe care el și Meghan l-au acordat lui Oprah Winfrey și care a fost difuzat în timp ce Prințul Philip era pe moarte. Nici discuțiile telefonice cu regina, nici întâlnirile cu ușile închise pe care Harry le-a avut cu fratele său, Prințul William, și cu tatăl lui, Prințul Charles, nu par să fi rezolvat multele disensiuni din sânul familiei pe care Ducele de Sussex a decis să o părăsească, pentru a-și proteja propria familie, pe care a întemeiat-o cu Meghan Markle.

Citește și:
Noi detalii despre botezul lui Lilibet, fiica Ducilor de Sussex

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video