Prințul Harry își dorește o carieră la Hollywood

Prințul Harry e „hotărât să înceapă o carieră la Hollywood”... orice ar însemna asta.

Prințul Harry își dorește o carieră la Hollywood

Încă de când Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut bagajele și s-au mutat singuri pe coasta de vest a Americii, părăsind îndatoririle familiei regale, cu toții i-am urmărit cu sufletul la gură. Și pe bună dreptate!

La scurt timp după, Meghan a anunțat că revine pe micile ecrane cu… vocea ei, deocamdată, pentru documentarul Disney+ despre elefanți, iar luna aceasta chiar și Harry a apărut în trailer-ul documentarului Netflix Rising Phoenix despre Jocurile Paralimpice.

Acesta e doar începutul, par să spună sursele apropiate cuplului – mai multe voci au mărturisit de curând că Prințul Harry își dorește să îi calce pe urme soției sale și să înceapă o adevărată carieră la Hollywood!

„Harry e hotărât să înceapă o carieră la Hollywood, la fel ca Meghan”, precizează o sursă pentru Us Weekly. „Se concentrează pe realizarea de documentare în legătură cu o cauză bună – și nu doar pe partea de producție. O să îl vedem și în fața camerelor de filmat, în special în rolul de purtător de cuvânt”.

Cu toții ne-am entuziasmat la auzul acestor cuvinte de parcă Prințul Harry tocmai ce a terminat studiile în domeniul cinematografiei și a primit o serie de contracte bune, însă nu trebuie să uităm că fostul Duce de Sussex e una dintre cele mai cunoscute persoane din lume și că a fost mereu în centrul atenției, precum și mai mereu implicat în proiecte de caritate.

„Harry a avut dintotdeauna înclinații artistice”, continuă sursa. Iar Meghan „l-a inspirat să treacă la următorul nivel”. Aceeași sursă mai adaugă faptul că „munca în industria divertismentului nu e neapărat ceva la care să se fi gândit ca membru al familiei regale, dar de când a renunțat la titlu și îndatoriri, a avut libertatea de a explora noi oportunități și abia așteaptă să înceapă viitoarele proiecte”.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ei bine, și noi abia așteptăm ca el să înceapă viitoarele proiecte, orice ar însemna asta. Se prea poate ca Prințul Harry să aibă oricum succesul garantat la Hollywood, dată fiind popularitatea sa – ceea ce, sincer, nu ne deranjează absolut deloc.

Citește și:
Ruptura regală: Prințul William și Prințul Harry de-abia își mai vorbesc

Text: Cristiana Daraban
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video