Prințul Harry, declarații amuzante despre întemeierea unei familii

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că vor să își întemeieze o familie,

Prințul Harry, declarații amuzante despre întemeierea unei familii

Pe parcursul călătoriei în Irlanda, cei doi s-au oprit în Dublin, unde au fost întrebați de un fan binevoitor în legătură cu planurile lor în ceea ce privește viitorii lor copii. Admiratoarea se numește Elaine Adam-Stewart și i-a mărturisit lui Harry că și soțul meu are păr roșcat și el mi-a oferit 5 copii', afirmația fiind urmată de întrebarea Când o să vă puneți, tu și cu Meghan, pe treabă?'. Reacția lui Harry a fost una amuzată, acesta râzând și răspunzând 5 copii? – Prea mulți'.

Soțul lui Elaine, Simon Stewart, nu a fost alături de ea în mulțimea din afara Muzeului Emigrației Irlandeze. Elaine alături cei cinci copii ai ei, Nathan, Adelaide, Malachy, Siwan și Portia s-au aflat acolo pentru a-și arăta sprijinul față de echipa Angliei care a jucat ieri, miercuri seară, în semifinala Cupei Mondiale.

Cu toate acestea, acest răspuns nu înseamnă că ideea de a avea copii a ieșit din discuțiile cuplului. Într-un interviu BBC, acordat după anunțul logodnei din noiembrie, Harry a relatat că bineînțeles că vor să aibă copii, dar toate la timpul lor. Sperăm să avem o familie în viitorul apropiat'.

Într-adevăr, înainte de întâmpinarea lui Elaine, cei doi și-au demonstrat iubirea față de copii, într-un moment în care în timp ce Ducesa de Sussex poza alături de un băiat, acesta s-a decis să se joace cu părul ei. Meghan imediat s-a înveselit și i-a zâmbit, ținându-l de mâna firavă. În tot acest timp, Prințul Harry a observat momentul și a decis să-l alunge' pe tânărul admirator prin datul din deget într-un mod glumeț. Băiețelul s-a amuzat copios, având un zâmbet larg pe față, iar toți trei au fost surprinși într-o postură voioasă.

https://www.instagram.com/p/BlINXzlhVDY/?tagged=meghanmarkle

Citește și:
Cadoul adorabil, dar costisitor pe care Prințul Harry l-a făcut Prințului Louis cu ocazia botezului

Text: Monica Andreea Olaru
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people