Prințul Harry, cetățean american?

E posibil ca Prințul Harry să vrea să dobândească cetățenia americană, s-a discutat joi, în cadrul podcastului Royally Obsessed.

Prințul Harry, cetățean american?

Experta regală Rachel Bowie a spus joi, în cadrul podcastului Royally Obsessed, că Prințul Harry are șanse să devină cetățean american, așa cum își dorea, probabil, și Prințesa Diana.

Harry (36) și Meghan Markle (39), născută în Los Angeles, locuiesc în Montecito, California, din 2020, împreună cu fiul lor, Archie.

Bowie a subliniat că Harry a devenit „foarte investit în cultura, politica și valorile americane”, încă ceva ce are în comun cu mama lui.

Prințesa Diana nu a apucat să-i ducă pe William și Harry într-o vacanță la New York, așa cum își dorise în vara fatală din 1997. Majordomul ei, Paul Burrell, a declarat într-un interviu pentru Good Morning America din 2003, că, în ziua în care a murit, pe biroul Dianei erau planurile unei case din Malibu, pe care avea de gând s-o cumpere.

Conform lui Burrell, autorul cărții A Royal Duty, Diana abia aștepta să îi poată aduce pe băieții ei în California: „Aceasta este noua noastră viață, nu va fi grozavă? Gândiți-vă la stilul de viață al băieților – nimeni nu te judecă aici, în America, nu aveți sistemul de clasă, nu aveți establishmentul.

„Și-a dorit foarte mult să trăiască în Statele Unite și să scape de toate,” a spus Bowie despre Harry în episodul de ieri al podcastului. „Așadar, nu aș fi surprinsă [dacă ar vrea cetățenie americană], deoarece el merge pe urmele Dianei mai mult decât am fi crezut.” Roberta Fiorito, co-gazda podcastului, a completat că e clar că influența pe care a avut-o mereu Prințesa Diana asupra lui ar putea să-l inspire și mai mult în noua lui viață.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Ducii de Sussex s-au retras din social media și plănuiesc să lupte, prin intermediul fundației Archwell, pentru o viață digitală mai echilibrată și o responsabilizare a entităților care dețin și finanțează rețelele de socializare.

Citește și:
Cum este Regina Elisabeta a II-a în realitate. Biograful Sally Bedell Smith face dezvăluiri inedite

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video