Prințul Harry a avut o cădere nervoasă chiar înainte de nuntă, țipând la angajați „Orice vrea Meghan, primește!”

Prințul Harry ne demonstrează încă o dată că și membrii familiei regale sunt oameni aproape la fel de obișnuiți ca fiecare dintre noi.

Prințul Harry a avut o cădere nervoasă chiar înainte de nuntă, țipând la angajați „Orice vrea Meghan, primește!”

Potrivit biografului regal Robert Jobson, în cartea sa „Charles at 70: Thoughts, Hopes and Dreams”, scrie că Prințul Harry ar fi avut o cădere nervoasă cu puțin timp înainte de nuntă, atitudinea sa reflectându-se mai ales în relațiile cu membrii personalului.

Atât Harry, cât și Meghan, au fost emoționați în legătură cu nuntă, ceea ce i-a determinat să-și facă o serie de programări la Ross Barr, cunoscut pentru metodele de relaxare cu acupunctură, clienții lui fiind în principal celebrități. Partea amuzantă este că membrii personalului l-au văzut pe Harry mai nervos ca niciodată, ridicând vocea într-un moment stresant și insistând „Orice vrea Meghan, primește!'. Ne-ar fi plăcut atât de mult ca momentul să fie filmat!

Aparent, unul dintre lucrurile pe care Meghan și le-a dorit a fost ca Charles și Harry să devină mai apropiați, iar acest lucru pare să fi mers destul de bine. Charles și-a exprimat părerea despre Meghan Markle, spunând că „este foarte inteligentă și drăguță. Îl face pe Harry foarte fericit. Nu am putea să o îndrăgim mai mult”.

Citește și:
Meghan Markle a avut parte de o reuniune surprinzătoare în Noua Zeelandă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people