Prințul Harry acuzat că „exploatează comercial” moartea mamei sale, Prințesa Diana

Prințul Harry a vorbit des în ultimii ani despre moartea mamei sale, însă nu toată lumea apreciază acest lucru.

Prințul Harry acuzat că "exploatează comercial" moartea mamei sale, Prințesa Diana

Cunoscutul jurnalist Piers Morgan îl acuză pe Prințul Harry că se folosește de pierderea mamei sale pentru a face bani, acum că a decis să renunțe la titlul de membru senior al familiei regale.

Gazda emisiunii Good Morning Britain i-a criticat de-a lungul timpului pe Ducele și Ducesa de Sussex, însă comentariile recente fac referire la discursul ținut de Prințul Harry la un summit organizat ]n Miami săptămâna trecută de una dintre cele mai importante bănci din lume.

În cadrul acestui discurs pentru care Harry ar fi primit între 500 și 1 milion de dolari, acesta a vorbit despre pierderea mamei sale la vârsta de 12 ani și terapia pe care a făcut-o pentru a putea trece peste această traumă.

Piers Morgan l-a criticat pe Ducele de Sussex în articolul său de pe Daily Mail, spunând că el vorbește constant în discursurile sale despre „lupta cu durerea”, acuzându-l pe acesta că „exploatează comercial moartea mamei sale pentru a face o mulțime de bani”.

„Într-adevăr, Harry nu a vorbit despre altceva în ultimii ani, decât despre lupta cu durerea pe care o simte chiar și acum, după 23 de ani”, a spus jurnalistul.

Acesta a menționat că înțelege că Ducele a suferit la o vârstă fragedă și acest lucru a fost dificil, însă totodată acest lucru „s-a întâmplat în cazul a milioane de oameni”, explicând că și el (Piers Morgan) a rămas fără tată la vârsta de un an.

„Și există o diferență uriașă între a vorbi despre acest lucru pentru a crește atenția publicului asupra problemelor de sănătate mintală generate de doliu – și a face asta într-un spațiu privat pentru o mulțime de bancheri, oameni de afaceri, politicieni și celebrități”, a continuat acesta.

Totodată, Piers Morgan susține că Prințul Harry este și ipocrit. „Prin exploatarea comercială a morții mamei sale pentru a face o mulțime de bani, Harry nu cumva se poartă exact în felul pe care îl detestă în ceea ce privește presa?”

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry se bucură de „viața liniștită' pe care o trăiesc în Canada

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people