Prințul Harry a vorbit cu CEO-ul Disney pentru a obține un rol pentru Meghan Markle într-un film

După ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că se vor îndepărta de familia regală, se pare că Ducesa de Sussex a semnat un contract cu celebra companie Disney, iar acest lucru s-a datorat Prințului Harry care a vorbit acum câteva luni cu directorul companiei, Bob Iger.

Prințul Harry a vorbit cu CEO-ul Disney pentru a obține un rol pentru Meghan Markle într-un film

Cu toate că decizia luată de Meghan Markle și Prințul Harry a surprins pe toată lumea, ei continuă să își concentreze atenția asupra proiectelor pe care le au, iar dovadă stă faptul că Meghan ar fi semnat un contract cu Disney.

Ducii de Sussex au fost prezenți anul trecut în luna iulie la premiera filmului The Lion King. Evenimentul a avut ca scop sprijinirea organizației African Parks, una dintre cele pe care Prințul Harry le susține. În cadrul acestuia, Prințul Harry a fost surprins în timp ce vorbea cu CEO-ul Disney, Bob Iger. În urma conversației, Prințul Harry l-ar fi rugat pe acesta să îi ofere un rol soției sale într-un film Disney. „Știi că ea face dublaj”, i-a spus Prințul Harry. „Serios?”, a răspuns Iger. „Știai asta? Pari surprins. Ea ar fi interesată.”, a continuat Prințul Harry. Atunci, Iger i-a spus că el ar fi încântat. „Desigur. Ne-ar plăcea să încercăm.” Până în acest moment, Disney nu a confirmat această știre.

Conform publicației Deadline, Ducesa de Sussex ar fi semnat pentru un proiect ale căror „încasări vor fi donate unei asociații caritabile care se ocupă cu protejarea animalelor, Elephants Without Borders.”

Potrivit The Sunday Times, acest contract a fost semnat cu mult înainte ca Meghan Markle și Prințul Harry să anunțe că se vor îndepărta de familia regală și că își doresc independență financiară. „După multe luni de reflecţie şi discuţii, am ales să facem o tranziţie anul acesta prin configurarea unui nou rol progresiv în instituţie. Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri ‘seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea Sa Regina. Datorită sprijinului vostru, mai ales din ultimii ani, ne simțim pregătiți să facem această schimbare”, au declarat Ducii de Sussex.

Cei doi nu și-au informat apropiații cu privire la decizia pe care au luat-o, cu toții fiind extrem de surprinși, inclusiv Regina Elisabeta a II-a, Prințul William și Kate Middleton. Ba mai mult, conform unei surse apropiate familiei regale, se pare că Regina este „dezamăgită” de hotărârea lor.

Citește și:
Cum a reacționat Prințul William când a aflat că Prințul Harry și Meghan Markle vor să se îndepărteze de familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people