Prințul Harry a „suferit foarte mult” după ce a decis să se retragă din familia regală

Se pare că pentru Prințul Harry nu a fost deloc o decizie ușoară aceea de a se retrage din familia regală, dovadă că el a suferit foarte mult.

Prințul Harry a „suferit foarte mult” după ce a decis să se retragă din familia regală

Nu mai este deloc un secret faptul că hotărârea Ducilor de Sussex a luat prin surprindere pe toți apropiații celor doi, mai cu seamă că ei nu anunțat pe nimeni înainte de acest lucru.

Dacă până acum s-a vorbit despre cum s-au simțit fratele său, Prințul William, Prințul Charles sau Regina Elisabeta a II-a, iată că a venit momentul în care să aflăm și cum anume s-a simțit Prințul Harry luând această decizie radicală.

Nacho Figueras, un prieten mai vechi de-al Prințului Harry, a făcut mai multe declarații care vor apărea în documentarul Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown, conform cărora Meghan este foarte bine în Canada, însă pentru Prințul Harry nu este deloc o perioadă ușoară. „Am vorbit cu Harry acum câteva zile. El a suferit foarte mult din cauza tuturor lucrurilor care i s-au întâmplat. Suferă și din cauza faptului că oamenii îl judecă”, a spus Nacho.

În plus, Nacho a adăugat că decizia Prințului Harry a fost criticată, deoarece el a încercat să facă ceea ce este mai bine pentru familia sa. „Este tată … un bărbat care încearcă să-și protejeze copilul și soția de orice ar fi nevoie. A devenit un bărbat incredibil, un bărbat de care mama lui ar fi mândră”, a mai declarat Nacho.

În urmă cu o săptămână, Prințul Harry a vorbit în cadrul unei cine private pentru organizația Sentebale despre cât de greu i-a fost să se retragă din familia regală. „Eram plini de speranță și eram aici ca să lucrăm. Din aceste motive, simt o mare tristețe că s-a ajuns la asta. Decizia pe care am luat-o pentru mine și pentru soția mea nu este una ușoară. După luni de discuţii, care au urmat unor ani de provocări și știu că nu am procedat întotdeauna corect, însă nu a existat o altă opțiune. Sper că vă ajută să înțelegeți faptul că a trebuit să fac un pas înapoi de la tot ce știam în schimbul a ceea ce sper că va fi o viață mai liniștită.”

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle și-au cumpărat o casă în Canada?

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video