Prințul Harry a primit primul cadou pentru fiul său, Archie

Prințul Harry a primit deja câteva cadouri pentru fiul său, Archie, și se pare că este încântat peste măsură de lucrurile destinate celui mic.

Prințul Harry a primit primul cadou pentru fiul său, Archie

Prințul Harry se află zilele acestea în Olanda, unde participă la un eveniment special Invictus Game, și a primit și un cadou destinat fiului său. Archie.

Prințesa Margriet a Olandei, în vârstă de 73 de ani, a fost cea care i-a înmânat Prințului Harry cadoul cu ocazia evenimentului ce marchează începerea organizării celei de-a cincea ediții a Invictus Games, care va avea loc la Haga în 2020. Este vorba de un body pentru copii, pe care se află inscripționat Invictus Games și pe care Prințul Harry l-a acceptat cu mare încântare.

Înainte de a-și susține discursul, Ducele de Sussex a glumit cu cei prezenți și le-a arătat cadoul primit pentru Archie.

Imaginile făcute la eveniment au fost ulterior postate și pe contul de Instagram pe care îl au Ducele și Ducesa de Sussex. „Sportul are puterea de a-i ajuta pe oameni din punct de vere fizic și psihologic”, se arată scris la imaginile postate. „Fitness-ul mental este cheia deoarece fără acesta eșuăm în încercarea de a funcționa eficient; însă cu acesta se îmbunătățesc exponențial și performanțele și potențialul fizic și am fost martorii acestui lucru de numeroase ori”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on


Ducele și Ducesa de Sussex au devenit părinți la începutul acestei săptămâni și au făcut cunoștință lumii întregi cu bebelușul Sussex în cadrul unei eveniment special ce a avut loc pe 8 mai. La scurt timp după apariția primelor poze cu copilul lui Meghan Markle și Prințul Harry, Casa Regală Britanică a dezvăluit și numele pe care cei doi l-au ales pentru micuț: Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Citește și:
Numele fiului Prințului Harry și al lui Meghan Markle are o semnificație specială

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people