Prințul George vrea să fie mai independent și să petreacă mai mult timp singur

Prințul George atrage atenția la fiecare eveniment public la care participă și, deși el și sora lui, Prințesa Charlotte, se înțeleg foarte bine, el își dorește să fie mai independent.

Prințul George vrea să fie mai independent și să petreacă mai mult timp singur

Prințul George și Prințesa Charlotte stau împreună mereu, însă potrivit People, viitorul rege își dorește să fie mai independent.

Prințul George a împlinit recent cinci ani și este pregătit să fie mai independent. O sursă a declarat pentru People că acesta este „foarte independent acum și nu este interesat să se joace cu Charlotte tot timpul. Ei sunt apropiați, dar lui George îi place să facă singur anumite lucruri.”

Aceeași sursă a menționat că Prințul George este mai timid decât Prințesa Charlotte, dovadă fiind și comportamentul acestuia în fața fotografilor. În timp ce el stă aproape de părinții săi, Prințesa Charlotte se entuziasmează și vorbește cu fotografii (la botezul Prințului Louis le-a amintit acestora că nu sunt invitați în biserica unde a avut loc ceremonia). Cu toate acestea, George se schimbă după ce se obișnuiește cu persoanele noi. „Lui George îi ia puțin timp să se obișnuiască, însă odată ce se simte confortabil cu tine, este vorbăreț și fermecător.”

Citește și:
Cine este fetița, membru al familiei regale, care l-a făcut pe Prințul George să tacă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people