Prințul George și Prințesa Charlotte s-au întors din vacanță

Prințul George și Prințesa Charlotte s-au întors la școală după o vacanță plină de activități alături de părinții lor, Ducele și Ducesa de Cambridge.

Prințul George și Prințesa Charlotte s-au întors din vacanță

Prințul George și Prințesa Charlotte s-au întors luni la școala Thomass Battersea după o vacanță în care s-au bucurat de timpul petrecut în natură, având grijă și de animale.

Săptămâna trecută, Ducele și Ducesa de Cambridge și-au eliberat programul pentru a se bucura de săptămâna de vacanță alături de copiii lor. Aceștia au mers la casa din Norfolk, iar Prințul William a dezvăluit care au fost activitățile de care s-au bucurat cel mai mult copiii în acele zile.

„Am avut grijă de miei alături de copii în această săptămână”, a declarat Ducele de Cambridge, potrivit Hello! Magazine. „Charlotte nu părea foarte sigură, însă George s-a adaptat imediat. Louis iubește tractoarele. Ei iubesc să vadă mieii și să îi hrănească.”

Nu este prima dată când William vorbește despre cât de mult le place copiilor viața la fermă. În luna octombrie a anului trecut, într-un documentar despre proprietatea Prințului Charles, Ducele de Cambridge a dezvăluit că George este pasionat de natură. „Ar fi trebuit să îl aduc astăzi pe George. I-ar fi plăcut cu siguranță asta… El este obsedat (de tractoare)”.

William nu este singurul care a vorbit despre plăcerea întregii familii de a petrec timp în natură, Kate menționând acest lucru recent. „Cred că este minunat atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru cea psihică. Sunt medii grozave în care poți dezvolta relații de calitate fără să te gândești ‘trebuie să gătesc’, ‘trebuie să fac asta’, și, de fapt, este atât de simplu”, a declarat Ducesa de Cambridge în cadrul podcastului Happy Baby.

Totodată, Kate a dezvăluit că se simte cel mai bine atunci când se află „alături de familie în casa de vacanță și suntem toți murdari!”, explicând că mereu se implică în tot felul de activități în natură.

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte au o relație specială

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people