Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le mulțumesc persoanelor care ajută la combaterea coronavirusului printr-un gest impresionant

În contextul pandemiei de coronavirus, copiii Ducilor de Cambridge sunt protagoniștii unui video emoționant prin care își arată recunoașterea față de persoanelor care luptă pentru combaterea acestui virus.

Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le mulțumesc persoanelor care ajută la combaterea coronavirusului printr-un gest impresionant

Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le-au mulțumit persoanelor care ajută în combaterea coronavirusului prin intermediul unui video surprinzător publicat pe contul oficial de Instagram Kensington Royal.

În acest video cei trei aplaudă, iar gestul lor a fost extrem de repede apreciat, având în vedere numărul impresioant de vizualizări pe care le are clipul, și anume 5.652.967.

În urmă cu o săptămână, Prințul William a transmis un mesaj oficial pe fondul pandemiei de coronavirus. „De fiecare dată când apar situații mai grele, oamenii din Marea Britanie au abilitatea unică de a fi alături unii de alții. Modul în care comunitățile locale sprijină persoanele afectate arată cel mai bine care sunt valorile și natura noastră umană”, a spus Prințul William.

Acum două zile, familia regală a transmis că Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta și soția sa, Camilla, vor rămâne izolați la domiciliu. Ducesa de Cornwall, a fost și ea testată, însă rezultatul a ieșit negativ. Prințul Charles a manifestat „simptome ușoare specifice infecției cu coronavirus, însă starea lui de sănătate este una bună”, a declarat un purtător de cuvânt.

De asemenea, Clarence House a transmis un mesaj din partea Prințului Charles prin care acesta le mulțumește tuturor pentru încurajările și gândurile bune. „Vă mulțumesc pentru toate mesajele de însănătoșire grabnică pentru Alteța Sa Regală. El este impresionat de cuvintele voastre frumoase”, au transmis reprezentanții Clarence House pe Twitter.

Până în acest moment nu se știe de la cine a luat Prințul Charles virusul, însă există zvonuri conform cărora el ar fi interacționat cu Prințul Albert de Monaco, care a fost și el depistat cu coronavirus. Cei doi au fost prezenți la același eveniment pe data de 10 martie. Însă, Prințul Albert a făcut și câteva declarații în acest sens în cadrul unui interviu pentru RTL Radio. „Am participat la o masă rotundă organizată de fundația sa (a Prințului Charles – n.r.), dar nu i-am strâns mâna. Ne-am salutat de departe. Nu cred că pot fi acuzat că l-am contaminat. Erau mulți alți oameni în acea sală de conferințe și știu că acesta și-a continuat întâlnirile în zilele următoare, deci a avut multe șanse să contracteze virusul”, a declarat Prințul Albert de Monaco.

Citește și:
Imagini de familie inedite cu Kate Middleton, Prințul William și copiii lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people