Prințul George a moștenit un obicei „cumplit” de Crăciun de la Prințul William și Prințesa Diana

Prințesa Diana descrie acest obicei moștenit de Prințul William, iar la rândul lui de Prințul George, drept „cumplit” într-o scrisoare adresată unui prieten în 1985.

Prințul George a moștenit un obicei „cumplit” de Crăciun de la Prințul William și Prințesa Diana

Prințul George are obiceiul de a-și deschide cadourile de Crăciun mai devreme, neținând cont de tradiție. Tânărul prinț a moștenit acest obicei de la tatăl său, Prințul William, și de la bunica sa, Prințesa Diana.

În timpul unui interviu cu DJ-ul Kiss FM – AJ King, William a afirmat că George își deschide cadourile mult mai devreme de 25 decembrie. „Am avut o conversație foarte interesantă cu Prințul William, care mi-a spus că aceasta a fost ultima lor săptămână în care „au lucrat”, înainte de Crăciun. Mi-a spus că sunt cu toții entuzismați pentru sărbătoare și că George deja își deschide cadourile. S-a gândit că este destul de amuzant”.

Se pare că deschiderea cadourilor mult mai devreme de termen este o moștenire de familie. Într-o scrisoare trimisă unui prieten în decembrie 1985, când William avea 3 ani, Diana a dezvăluit că ea și cu William sunt mult prea nerăbdători să afle ce cadouri au primit de Crăciun, așa că nu mai așteaptă să le deschidă în dimineața de 25 decembrie, sub brad, alături de restul familiei.

„M-am grăbit ca să ajung să-ți deschid cadoul de Crăciun, care mi s-a părut destul de bun, având în vedere că ziua de 25 este la două săptămâni distanță!! Nu pot să rezist să nu-mi deschid cadourile, nicio cutie de orice formă nu a fost vreodată în siguranță cu mine și mi-e teamă că William a moștenit acest cumplit obicei de la mama lui, având în vedere că găsesc hârtie de împachetat în cele mai extraordinare locuri!”, a scris Diana în scrisoare.

Citește și:
Prințul William dezvăluie modul adorabil în care Prințul George îi calcă pe urme Prințesei Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people