Prințul George împlinește astăzi 7 ani! Noile fotografii făcute publice de Palatul Kensington

Prințul George împlinește 7 ani, iar cu această ocazie au fost făcute publice noi fotografii adorabile cu fiul Ducilor de Cambridge.

Prințul George împlinește astăzi 7 ani! Noile fotografii făcute publice de Palatul Kensington

Prințul George, al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, împlinește 7 ani și așa cum ne-am obișnuit, la fiecare aniversare, Prințul William și Kate Middleton dezvăluie noi fotografii adorabile cu cei trei copii ai lor.

Fotografiile adorabile au fost făcute la începutul acestei luni de către Kate Middleton a cărei pasiune pentru fotografie este deja cunoscută și date publicității cu o zi înainte de aniversarea Prințului George. „Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească două fotografii cu Prințul George înainte de cea de-a şaptea aniversare a zilei sale de naştere, mâine”, potrivit unui comunicat transmis de Palatul Kensington.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sharing a 📸 taken by The Duchess ahead of Prince Georges seventh birthday tomorrow! 🎈

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) pe

Și având în vedere contextul actual pe care îl traversăm cu toții, Prințul George nu va avea parte de o petrecere cu prea mulți invitați, ci mai degrabă cu familia și câțiva prieteni apropiați. În mod cert, Prințul William și Kate Middleton i-au pregătit câteva surprize fiului lor. Ducele și Ducesa de Cambridge și-au petrecut perioada de izolare la reședința lor Anmer Hall, din Norfolk, alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Ducele și Ducesa de Cambridge vor trebui să ia o decizie foarte importantă pentru viitorul Prințului George, mai exact să decidă dacă îl trimit pe acesta la o școală specială cu regim de internat. Expertul regal Ingrid Seward a declarat publicației OK că, în mod normal, copiii familiei regale sunt trimiși la internat după ce împlinesc 8 ani.

Chiar dacă familia regală britanică obișnuiește să aleagă acest mijloc de educație pentru copii, acest lucru nu înseamnă că Ducele și Ducesa de Cambridge vor decide acest lucru pentru Prințul George. Expertul regal Ingrid Seward a mai precizat că, cel mai probabil, Prințul William și Kate Middleton vor lua în considerare personalitatea fiecărui copil pentru a decide dacă o școală specială cu regim de internat i se potrivește și ar fi benefică.

Citește și:
Ipostaza inedită în care au fost surprinși Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people