Prințul George împlinește 6 ani, iar noile imagini făcute de Kate Middleton sunt adorabile

Prințul George împlinește 6 ani, iar Ducele și Ducesa de Cambridge au respectat tradiția și au publicat noi imagini cu fiul lor.

Prințul George împlinește 6 ani, iar noile imagini făcute de Kate Middleton sunt adorabile

Prințul George, al treilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, împlinește astăzi 6 ani, iar Ducele și Ducesa de Cambridge și-au făcut fanii fericiți, publicând trei noi imagini cu acesta.

Două dintre fotografii au fost făcute de Kate Middleton în Grădinile Palatul Kensington, iar Prințul George apare purtând un tricou al echipei naționale de fotbal, iar în cea de-a treia, făcută într-o vacanță cu familia, micul prinț poartă un tricou verde.

„La mulți ani, Prințule George! Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să publice noi imagini cu Prințul George pentru a marca cea de-a șasea aniversare”, au scris cei care administrează contul de Instagram @kensingtonroyal.

Fotografiile au fost postatw la câteva ore după ce The Sun a publicat un reportaj despre Prințul George, de unde aflăm că acesta este amabil, puțin mai timid decât sora sa, Prințesa Charlotte, și își adoră mama.

„Având în vedere averea uriașă și privilegiile disponibile, unii oameni ar fi surprinși să audă că activitățile preferate ale Prințului George sunt să petreacă timpul cu mama sa, să facă pizza și să lucreze în grădină”, a declarat o sursă pentru publicație. „Prințul de Wales, bunicul său, a fost încântat să vadă cum George este pasionat de natură”.

Nu este deloc suprinzător însă că Prințul George este atât de apropiat de Kate. Potrivit unui alt reportaj făcut de elle.com, atât George, cât și Charlotte sunt foarte apropiați de mama lor. De fiecare dată când aceasta sosește acasă de undeva, cei doi o întâmpină. „Bona se află la ușă, însă lor nu le pasă deoarece mama este acasă. Sunt atât de încântați când mama lor se întoarce de oriunde.”

Citește și:
Prințul William dezvăluie modul adorabil în care Prințul George îi calcă pe urme Prințesei Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people