Prințul George a fost din nou în centrul atenției la o nuntă

Prințul George a fost din nou în centrul atenției la o nuntă la care a participat alături de părinții și sora sa, însă gesturile sale nu au impresionat-o pe Prințesa Charlotte.

Prințul George a fost din nou în centrul atenției la o nuntă

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt mereu în centrul atenției la orice eveniment ar participa, chiar și la o nuntă. Cei doi au participat alături de Ducele și Ducele de Cambridge la nunta lui Sophie Carter cu Robert Suggs. Sophie se numără printre cele mai bune prietene ale lui Kate Middleton, iar evenimentul a avut loc la biserica St Andrew în Letheringsett, Norfolk. Sophie este și una dintre nașele lui Charlotte.

La această nuntă, Prințul George și Prințesa Charlotte au avut din nou un rol important, cel de paj și de domnișoară de onoare. De data aceasta, cel care ne-a cucerit a fost Prințul George. El a râs și a zâmbit tot timpul, după ceremonie pornind, alături de ceilalți băieți, într-un marș. Sora sa, în vârstă de trei ani, nu a fost deloc impresionată de spectacolul lui.

https://www.instagram.com/p/BoFD6YAFATi/?tagged=princesscharlotte

Cei șapte copii care au participat la nuntă au purtat ținute adorabile în culorile alb și albastru Amaia Kids. Kate Middleton a purtat un costum Catherine Walker și un accesoriu cu flori ce ar putea fi creat de Jane Taylor.

La eveniment a fost prezentă aproape toate familia Ducesei de Cambridge. Fratele ei, James, și părinții Michael și Carole Middleton o cunosc pe Sophie de când era la școală. Pippa Middleton a fost însă cea care a lipsit, iar motivul este destul de bine întemeiat, ea urmând să devină mamă în orice moment.

Citește și:
Prințul George a intrat pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități din Marea Britanie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people