Prințul George a participat pentru prima dată alături de Kate Middleton și Prințul William la o vânătoare

Pentru prima dată, fiul cel mare al lui Kate Middleton și al Prințului William a participat la un eveniment anual important pentru familia regală.

Prințul George a participat pentru prima dată alături de Kate Middleton și Prințul William la o vânătoare

În fiecare an, familia regală britanică participă la o vânătoare tradițională de cocoși sălbatici ce are loc pe domeniul Balmoral al Reginei Elisabeta a II-a. Se pare că anul acesta, Prințul George a luat pentru prima dată parte la această tradiție, urmându-și părinții în Scoția.

Prințul George, în vârstă de șapte ani, i-a urmărit pe adulți de la distanță. Celor trei li s-au alăturat Prințesa Anne și soțul ei, Tim Laurence, Prințul Edward și fiul său, Viscount Severn, și Peter Phillips. Frații lui George, Prințul Louis (doi ani) și Prințesa Charlotte (șase ani) nu au venit și ei.

Ca măsură de precauție, Kate Middleton și Prințul William locuiesc într-o altă proprietate a domeniului Balmoral. Prințul George și Prințesa Charlotte se vor întoarce curând la școală. 

Regina Elisabeta a II-a a primit tot mai mulți oaspeți în ultima vreme la domeniul ei din Balmoral, unde s-a retras încă de la începutul pandemiei. În mod normal, ea s-ar fi întors la Palatul Buckingham la sfârșitul verii, dar se pare că se va reloca la Palatul Windsor, lucru care nu s-a mai întâmplat în cei 67 de ani de domnie. Regina va merge însă ocazional la Palatul Buckingham pentru anumite îndatoriri regale, dar doar dacă asta nu îi poate afecta starea de sănătate.

Pe fondul pandemiei de coronavirus, măsurile de siguranță impuse celor din staff-ul domeniului reginei sunt extrem de stricte. Aceștia lucrează în echipe, iar după trei săptămâni de activitate urmează o perioadă de izolare de două săptămâni la domiciliu și una de carantină instituționalizată. Angajații se pot întoarce la lucru doar dacă, după toate aceste etape, testul Covid-19 le iese negativ. În luna mai, publicația The Sun scria: „Nu putem risca atunci când vine vorba despre sănătatea Reginei și a Ducelui. Este mai mult decât evident că Majestatea Sa va sta în izolare luni bune.”

Citește și:
Ozzy Osbourne este de nerecunoscut, la câteva luni după ce a mărturisit că suferă de Parkinson

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people