Prințul Charles i-a cerut lui Katy Perry să le cânte plantelor sale… și ea a fost de acord

Katy Perry are un fan înfocat în familia regală britanică și este vorba chiar de Prințul Charles.

Prințul Charles i-a cerut lui Katy Perry să le cânte plantelor sale… și ea a fost de acord

Prințul Charles a numit-o pe Katy Perry ambasador al British Asian Trust și, deși alegerea lui pare ciudată și nepotrivită, se pare că Prințul Charles este un mare fan al artistei.

La evenimentul oficial organizat în Londra, Katy Perry, în vârstă de 35 de ani, a participat alături de Prințul Chales, cei doi cunoscându-se încă din toamna anului trecut când s-au întâlnit la un eveniment organizat în Mumbai.

După ce s-au salutat și au pozat pentru fotografii acreditați la eveniment, cântăreața a dezvăluit că știe că Prințului Charles îi place să le vorbească plantelor sale. Ducele de Cornwall a avut un răspuns surprinzător la afirmațiile cântăreței, unul care a șocat pe multă lume. „Aș prefera dacă tu le-ai cânta”, ar fi zis Prințul Charles, potrivit revistei Hello!

Dacă ne luăm după această declarație nu putem decât să presupunem că Prințul Charles este destul de obișnuit cu piesele interpretate de Katy Perry, lucru care nu face decât să ne crească curiozitatea cu privire la preferințele muzicale ale Ducelui de Cornwall.

În timpul evenimentului, Katy Perry a susținut și un discurs în care a vorbit despre noul ei rol ca ambasador al British Asian Trust, dar a și confirmat faptul că este de acord să le cânte plantelor deținute de Prințul Chalres.

„Sunt foarte încântată să fiu aici pentru că sunt un mare fan al Alteței Regale și al muncii pe care a făcut-o și continuă să o facă, în special în India, în beneficiul copiiilor”, a spus ea. „În ceea ce privește experiența mea personală, pot spune că are un suflet incredibil de bun, atât de bun încât da, uneori, vorbește cu plantele sale. Și m-a întrebat dacă vreau să le cânt plantelor sale. Și o voi face în viitor. Aveți cuvântul meu, sir”.

Declarația lui Katy Perry ne duce cu gândul la un singur lucru: oare cât timp va mai trece până când pe holurile de la Palatul Buckingham se vor auzi versurile și acordurile piesei I Kissed a Girl?

Citește și:
Care este adevărul despre acuzațiile privind infidelitatea Prințului William

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people