Prințul Charles a fost văzut pentru prima dată după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

Depistat recent cu coronavirus, Prințul Charles al Marii Britanii a fost văzut în timp ce aplauda medicii care luptă împotriva pandemiei.

Prințul Charles a fost văzut pentru prima dată după ce a fost diagnosticat cu coronavirus

Acum două zile, un purtător de cuvânt al familiei regale britanice anunța că Prințul Charles al Marii Britanii, în vârstă de 71 de ani, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. În comunicat se spunea că „testele au fost făcute în Aberdeenshire, îndeplinind criteriile de testare. Deocamdată e greu de spus de unde s-ar fi putut infecta Prințul, având în vedere numărul mare de activități oficiale pe care le-a îndeplinit în ultimele săptămâni.” Soția sa, Ducesa de Cornwall, a fost și ea testată, dar rezultatul a fost negativ.

Ieri însă, Prințul Charles a apărut într-un story pe contul de Instagram al Casei de Clarence, care îl arată cum ia parte la inițiativa națională „Aplauze pentru salvatori”, o modalitate prin care populația Marii Britanii a ales să își arate recunoștința pentru medici și ceilalți salvatori care luptă împtriva pandemiei de coronavirus.

Video-ul îi arată pe Charles și pe soția sa Camilla participând, chiar dacă separat, la această mișcare. Joi, la ora 20:00, britanicii au ieșit în fața caselor sau pe balcoanele apartamentelor și au aplaudat minute în șir. Revista Hello! a scris că Prințul Charles s-a întors la munca sa după ce a fost diagnosticat și că acesta participă în continuare la întâlniri prin telefon sau video-conferințe.

După ce Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus, membrii Casei Regale Britanice au luat mai multe precauții și s-au autoizolat. Regina Elisabeta a II-a, care s-a întâlnit cu Charles pe data de 12 martie, se află acum la Palatul Windsor, alături de Prințul Philip. O declarație a Palatului spune că „Majestatea sa Regina are o stare de sănătate bună. Regina a avut o întâlnire scurtă cu Prințul de Wales după investitura din data de 12 martie și urmează sfaturile medicale necesare cu privire la bunăstarea ei.

Citește și:
Cum s-a schimbat relația dintre Prințul William și Prințul Charles după Megxit

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people