Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Acesta și soția sa, Ducesa de Cornwall, vor rămâne izolați la domiciliu.

Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu coronavirus

În vârstă de 71 de ani, Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus. Soția sa, Ducesa de Cornwall, a fost și ea testată, însă rezultatul a ieșit negativ.

Prințul Charles a manifestat „simptome ușoare specifice infecției cu coronavirus, însă starea lui de sănătate este una bună”, a declarat un purtător de cuvânt. În ultimele zile, Prințul Charles a lucrat de acasă.

„În conformitate cu recomandările venite de la Guvern, dar și cele medicale, Prințul Charles și Ducesa se autoizolează acum în Scoția. Testele au fost efectuate de NHS în Aberdeenshire, unde au îndeplinit toate criteriile necesare testării. Nu este posibil să aflăm persoana de la care Prințul a luat virusul, având în vedere numărul extrem de mare de angajamente și evenimente pe care acesta le-a avut în ultimele săptămâni”, conform unui comunicat din partea Casei Regale.

De asemenea, Clarence House a adăugat că atât Prințul Charles, cât și Camilla, sunt autoizolați în Balmoral, Scoția.

Ultimul eveniment public la care Prințul Charles a participat a fost pe data de 12 martie, însă Press Association a dezvăluit ulterior că acesta a mai avut o serie de întâlniri private cu câteva persoane.

Citește și:
Prințul Albert de Monaco a fost depistat cu coronavirus

Foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video