Prințul Charles a aflat o veste care îi va afecta pe Meghan Markle și Prințul Harry

Vestea pe care Prințul Charles a primit-o privind venitul său lunar va avea efecte și asupra Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Prințul Charles a aflat o veste care îi va afecta pe Meghan Markle și Prințul Harry

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că membrii familiei regale britanice, precum Prințul Charles, au un venit impresionant.

Ducatul de Cornwall, o proprietate privată care susține financiar moștenitorul tronului din 1337, a decis să crească venitul anual al Prințului Charles cu 3%, ceea ce înseamnă că acesta primește acum 22,2 milioane de lire sterline sau 25,1 milioane de dolari. Prințul Charles a primit aceste venituri în plus față de proprietatea sa privată care are mai multe terenuri și care îi aduc destul de mulți bani.

Cu toate acestea, Prințul Charles nu se poate bucura foarte mult deoarece veniturile sale au fost afectate de pandemie. Se vorbește deja că venitul de 25,1 milioane de dolari va scădea „semnificativ” anul viitor.

Secretarul Ducatului, Alastair Martin, a spus într-o scrisoare că în ciuda faptului că „avem o bază de active deosebit de diversificată, ne așteptăm pe deplin ca veniturile să fie reduse semnificativ, în mare parte din cauza închiderii întreprinderilor noastre comerciale. Atingerea unui echilibru între rezultatele financiare, protejarea mediului de care depindem cu toții și sprijinirea comunităților noastre se află de mulți ani în spiritul Ducatului.”

Ducatul de Cornwall este o proprietate privată a Familiei Regale Britanice, scutită de impozite și înființată în 1337 pentru a oferi un venit moștenitorului tronului. Ducatul din Cornwall deține și exploatează terenuri în zone rurale și urbane, mai multe insule și cabane de închiriat în locuri precum Țara Galilor și Cornwall. Spre exemplu, rapoartele din 2017 au arătat că Prințul Charles a obținut venituri de 21,7 milioane de lire sterline din proprietate, o bună parte fiind împărțită între cei doi copii ai lui, Prințul Harry și Prințul William.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Venitul în urma Ducatului de Cornwall a fost folosit de Prințul de Wales pentru îndatoririle sale regale, precum plătirea chiriei pentru biroul său din Londra sau acțiunile sale caritabile. Prințul Charles i-a ajutat financiar și pe Meghan Markle și Prințul Harry. Acesta va analiza în 2021 aranjamentele financiare ale celor doi alături de Regina Elisabeta a II-a. De asemenea, el îi sprijină financiar și pe Ducele de Cambridge și pe cei trei copii ai săi.

Citește și:
Regina Marii Britanii s-ar fi simțit extrem de trădată de Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video