Prințesa Sofia a Suediei și-a sărbătorit ziua de naștere făcând public un nou portret oficial

Prințesa Sofia a împlinit 34 de ani și în onoarea zilei sale de naștere a fost publicat un nou portret oficial.

Prințesa Sofia a Suediei și-a sărbătorit ziua de naștere făcând public un nou portret oficial

Curtea regală a Suediei a dezvăluit un nou portret al Prințesei Sofia alături de un mesaj dedicat zilei sale de naștere.

Fotografia a fost făcută de Erika Gerdemark, iar frumoasa Prințesă Sofia apare zâmbind în poză, purtând un pulover crem, pantaloni negri și părul perfect drept. Tot Erika Gerdemark este cea care a făcut portretul publicat în august, acesta marcând prima aniversare a Prințului Gabriel.

https://www.instagram.com/p/BrCeeRbFc-z/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BnIlRboHo6C/?utm_source=ig_embed

Sofia s-a căsătorit cu Prințul Carl Philip, cel de-al doilea fiu al Regelui Carl Gustaf al XVI-lea și al Reginei Silvia, în 2015. Înainte de căsătoria cu acesta, ea era model și fostă participantă la un concurs TV numit Paradise Hotel.

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip au acum doi copii, Prințul Alexander și Prințul Gabriel, iar Prințesa este cunoscută pentru implicarea sa în colaborarea cu organizațiile care sprijină dezvoltarea copiilor.

În 2015, la scurt timp după nunta lor, Prințul Carl Philip și soția sa au înființat Fundația Carl Philip și Prințesa Sofia, care luptă împotriva bullying-ului. În același an, Sofia a ținut un discurs impresionant în Africa de Sud, în care a arătat cât de pasionată este să ajute copiii din întreaga lume. „Mi-am petrecut mai mult de cinci ani în această țară superbă lucrând cu copiii și totodată mai mulți ani înainte tot pe acest continent. Am văzut destul de multă suferință, sărăcie și neglijență. Dar totodată am văzut și lumina din ochii copiilor pe măsură ce aceștia învățau să își contureze propria viață.

Citește și:
Prințesa Sofia a Suediei recunoaște că a avut probleme la începutul relației cu Prințul Carl Philip

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people