Prințesa Raiyah a Iordaniei s-a căsătorit, iar imaginile de la nuntă sunt superbe

Prințesa Raiyah a Iordaniei și partenerul ei, Ned Donovan, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Anglia.

Prințesa Raiyah a Iordaniei s-a căsătorit, iar imaginile de la nuntă sunt superbe

Prințesa Raiyah a Iordaniei și partenerul ei, jurnalistul de origine britanică Ned Donovan, s-au căsătorit. Nunta celor doi a avut loc în Anglia, cu toate că ar fi trebuit să fie în Iordania, însă, având în vedere pandemia de coronavirus, aceasta a fost amânată.

Mama Prințesei Raiyah, Regina Noor a Iordaniei, a fost prezentă la ceremonie și a putut sărbători alături de fiica ei. În plus, este prima nuntă regală care are loc de când a izbucnit pandemia de coronavirus.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase cu ocazia nunții noastre. Din moment ce era planificată în aprilie în Iordania, pandemia a schimbat acele planuri și a fost mai sigur pentru familia soțului meu să aibă loc în Marea Britanie. Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim și în Iordania, atunci când situația ne va permite”, a scris Prințesa Raiyah pe Twitter.

Pentru această zi specială, Prințesa Raiyah a purtat o rochie albă brodată cu mânecă lungă, alături de un voal care a întregit eleganța rochiei. Din imaginile publice, se poate observa că nunta a fost una restrânsă, iar invitații au respectat măsurile de siguranță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei) pe

Nunța Prințesei Raiyah cu Ned Donovan a venit la mai puțin de un an după ce ei s-au logodit. La vremea respectivă, Curtea Regală Hașemită a anunțat această veste prin intermediul unui comunicat. „Curtea Regală Haşemită are plăcerea să anunţe logodna Alteţei sale Prinţesa Raiyah bint Al Husein cu Faris Ned Donovan care a avut loc sâmbătă, 26 octombrie 2019”, potrivit comunicatului transmis.

Ned Donovan, soțul Prințesei Raiyah, este de profesie jurnalist și e nepotul scriitorului Roald Dahl. Donovan a fost corespondent pentru Daily Mail și The Times.

La fel ca în cazul celor doi, și Prințesa Beatrice și-a anulat nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Ea ar fi trebuit să se căsătorească cu Edoardo Mapelli Mozzi pe 29 mai. Ceremonia religioasă trebuia să aibă loc la Capela Regală de la St. Jamess Palace, iar Regina Elisabeta a II-a urma să găzduiască o recepție în grădinile de la Palatul Buckingham.

Citește și:
Imagini inedite cu Alina-Maria Binder, soția fostului principe Nicolae, însărcinată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people