Prințesa Madeleine a Suediei a decis să se mute alături de familia ei în Statele Unite

Prințesa Madeleine a Suediei, cea mai tânără fiică a regelui Carl Gustaf al XVI-lea și a reginei Silvia, a decis, alături de soțul ei, Christopher O’Neill și cei 3 copii ai lor, Prințesa Leonore, Prințul Nicolas și Prințesa Adrienne, să se mute în Florida, Statele Unite.

Prințesa Madeleine a Suediei a decis să se mute alături de familia ei în Statele Unite

Conform unei declarații a curții regale, Prințesa Madeleine a Suediei alături de soțul ei și cei trei copii se vor muta în Florida chiar în această toamnă. Opotunitățile oferite de Statele Unite sunt potrivite pentru familie, mai ales că cei mici încă nu merg la școală.'

https://www.instagram.com/p/Bl-P559HtIM/?tagged=princessmadeleine

Nu s-a menționat motivul pentru care familia regală a ales Florida, deși se pare că aceștia ar avea o casă de vacanță în State. Chiar dacă se mută dincolo de Atlantic, Prințesa Madeleine își va continua activitatea din cadrul World Childhood Foundation, o fundație nonprofit și va putea să se concentreze mai mult pe aceste activități în State Unite', conform curții regale. Soțul acesteia, Christopher, care a mai lucrat în State, își va continua afacerea în Europa chiar și după ce se vor muta.

În ultimii ani, Prințesa Madeleine și familia ei au locuit în Londra, dar s-au întors în Stockholm pentru nașterea, Adrienne, pe 9 martie. Ea a mai locuit în New York în 2010 atunci când a început să lucreze ca și coordonator de proiecte pentru World Chldhood Foundation.

În luna iunie a acestui an, a avut loc botezul Prințesei Adrienne, iar la eveniment s-au alăturat și ceilalți membrii ai familiei regale suedeze.

https://www.instagram.com/p/Bj4p2_3FKHb/?taken-by=princess_madeleine_of_sweden

Citește și:
Portretele oficiale de la botezul Prințesei Adrienne din Suedia sunt superbe

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people