Prințesa Eugenie vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

Prințesa Eugenie a postat o fotografie pe Instagram prin care a făcut publică, pentru prima dată, una dintre radiografiile ei.

Prințesa Eugenie vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

În onoarea Zilei Internaționale a Scoliozei, Prințesa Eugenie, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, a postat o poză cu radiografia ei pentru prima dată, dezvăluind tijele din metal pe care le are în gât și pe coloana vertebrală. În postare, ea a inclus și poze cu munca ei de la Spitalul Național Ortopedic Regal, vizitele pe care le-a făcut pacienților și din timpul pe care l-a petrecut cu doctorii.

„Astăzi este Ziua Internațională a Scoliozei și sunt foarte mândră să arăt radiografia mea pentru prima dată', a scris Prințesa pe Instagram. „De asemenea, vreau să onorez incredibila echipă a Spitalului Național Ortopedic Regal care a lucrat neobosită pentru a salva vieți. Ei m-au făcut mai bine și sunt încântată să fiu patronul lor penru Redevelopment Appeal'.

În plus, ea a adăugat un link către site-ul spitalului, unde este prezent un video în care vorbește despte tratamentul pentru scolioză. „Am trecut prin asta și vreau să ajut cât de mult pot', a spus ea în videoclip.

Prințesa Eugenie este patroana a multor organizații și își face timp pentru a susține organizațiile de caritate între carierea ei din lumea artei și pregătirile pentru nuntă.

Ea și logodnicul ei, Jack Brooksnank, se vor căsători în octombrie la Capela St. George din Castelul Windsor, unde vărul ei, Prințul Harry, s-a căsătorit cu Meghan Markle în mai.

Citește și:
Care este alimentul la care Meghan Markle trebuie să renunțe pentru Regină

Text: Diana Babanica
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people