Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au dezvăluit numele băiețelului lor

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au dezvăluit numele băiețelului lor, iar semnificația acestuia este una cu totul și cu totul specială.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au dezvăluit numele băiețelului lor

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au dezvăluit numele primului lor copil. Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a născut pe 9 februarie un băiețel, al cărui nume are o semnificație aparte. 

Prințesa Eugenie a publicat pe contul ei de Instagram primele imagini în care se vede și chipul băiețelului, ocazie prin care a dezvăluit numele pe care ea și Jack Brooksbank l-au ales pentru fiul lor, și anume August Philip Hawke Brooksbank. În imagini se poate observa că August Philip Hawke Brooksbank stă în brațele tatălui său. „Am vrut să vi-l prezentăm pe August Philip Hawke Brooksbank. Vă mulțumim pentru numeroasele mesaje minunate. Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru această ființă mică, nu putem exprima în cuvinte. Suntem încântați să putem împărtăși aceste fotografii cu voi”, a fost mesajul transmis de Prințesa Eugenie pe Instagram, alături de primele fotografii în care se vede și chipul fiului ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Princess Eugenie (@princesseugenie)

Cuplul a ales numele Philip în semn de respect pentru Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, care a fost internat recent la spitalul King Edward VII din Londra ca o „măsură de precauție” și la recomandarea medicului său pentru că „nu se simțea bine”, potrivit Palatului Buckingham. Prințesa Eugenie și sora ei, Prințesa Beatrice, au o relație apropiată cu bunicii lor, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

Într-un story pe Instagram, Prințesa Eugenie a oferit detalii cu privire la semnificația numelui fiului ei. „În weekendul zilei de naștere a bunicului său, gândindu-ne la bunicul nostru, vi-l prezentăm pe băiețelul nostru. El poartă numele străbunicului său.”

Potrivit anunțului oficial făcut de casa regală britanică, Prințesa Eugenie a născut pe 9 februarie, la ora 08.55, la The Portland Hospital, iar soțul acesteia a fost prezent în sala de nașteri. „Băiețelul cântărește 3,65 kilograme”, se mai arată în comunicat. „Acesta este primul copil al Prințesei Eugenie și a lui Jack Brooksbank, primul nepot al Ducelui de York și al lui Sarah, Ducesa de York, și al nouălea strănepot al Reginei și al Ducelui de Edinburgh. Alteța sa Regală și copilul ei se simt amândoi foarte bine.”

Pe 12 octombrie 2018, Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu Jack Brooksbank în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor. Aceasta a purtat o rochie creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei care au fondat brandul londonez Peter Pilotto, în 2007. Detaliul impresionant a fost spatele decupat al rochiei, ce dezvăluia cicatricea pe care Prințesa Eugenie a căpătat-o în urma operației de scolioză.

Prințesa Eugenie a ales-o pe sora ei, Prințesa Beatrice, să îi fie domnișoară de onoare, iar cavaler a fost fratele lui Jack Brooksbank, Thomas. Prințul George și Prințesa Charlotte, copiii Ducilor de Cambridge, au avut și ei un rol special, de paj și domnișoară de onoare.

Prințesa Eugenie este fiica Prințului Andrew și a Ducesei de York, Sarah, dar și nepoata Reginei Elisabeta a II-a. Jack Brooksbank este fostul manager al clubului Mayfair Mahiki.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people