Prințesa Elisabeth a Belgiei a avut parte de o aniversare spectaculoasă

Prințesa Elisabeth a Belgiei a împlinit vârsta de 18 ani, iar ea a avut parte de o aniversare cu totul și cu totul specială.

Prințesa Elisabeth a Belgiei a avut parte de o aniversare spectaculoasă

Prințesa Elisabeth a Belgiei a împlinit 18 ani, iar ea a avut parte de o petrecere specială cu ocazia zilei de naștere la Palatul Regal din Bruxelles. Cu această ocazie, au fost prezenți atât apropiați ai familiei regale, cât și politicieni.

În prezent, Prințesa Elisabeth este studentă la UWC Atlantic College. Prințesa Elisabeth este prima pe lista de succesiune la tronul Belgiei, iar cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, Palatul Regal a fost locul ideal pentru a sărbători această zi importantă din viața ei.

La petrecere au fost prezenți și câțiva membri ai Școlii Regale de Balet din Antwerp, care le-au oferit invitațiilor o demonstrație de balet cu adevărat spectaculoasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

⁣ ⁣ Derniers préparatifs pour la cérémonie à loccasion des 18 ans de la Princesse Elisabeth, Duchesse de Brabant. A suivre en direct à partir de 11h.⁣ —————⁣ Laatste voorbereidingen in aanloop naar de viering ter gelegenheid van de 18e verjaardag van Prinses Elisabeth, Hertogin van Brabant. De live uitzending kan u volgen vanaf 11u.⁣ —————⁣ Last minute preparations in the run-up to the ceremony on the occasion of the 18th birthday of Princess Elisabeth, Duchess of Brabant. The live broadcast starts at 11 am.⁣ ⁣ #birthday #verjaardag #anniversaire #BTS #ceremony #celebration #behindthescenes @qeimcbelgium @royal_ballet_school_antwerp @victor.polster @blanchemusicbe #PrincesseElisabeth #PrinsesElisabeth #PrincessElisabethofBelgium #ElisabethvanBelgië #HertoginvanBrabant #DuchessdeBrabant #DuchessofBrabant #Princesse #Prinses #Princess #Elisabeth #royalty #BelgianRoyals #BelgianRoyalFamily #België #Belgique #Belgium #Brussel #Bruxelles #Brussels #BelgianRoyalPalace #MonarchieBe

O postare distribuită de Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) pe

Prințesa Elisabeth nu a putut rata acest moment și s-a fotografiat alături de ei.

Prințesa Elisabeth a avut și o ținută extrem de elegantă și rafinată. Ea a purtat o rochie tip sacou albă, până la genunchi, cu o curea care îi marca talia și a accesorizat această rochie cu o pereche de pantofi nude. Prințesa Elisabeth a ales să aibă o coafură lejeră și un machiaj natural.

Această aniversare marchează faptul că Prințesa Elisabeth este îndeajuns de mare încât să ajungă pe tron. În cazul în care părinții ei, Regele Philippe și Regina Mathilda, vor abdica sau vor deceda, ea este cea care va deveni regină.

Cu această ocazie, Prințesa Elisabeth a ținut și un discurs emoționant: „Acești 18 ani sunt marcați de momente importante care m-au făcut persoana care sunt astăzi. Am realizat faptul că încă mai am o mulțime de lucruri de învățat. Mă voi concentra pe acest lucru în anii următori: să încerc să înțeleg lumea mult mai bine și să ajut la îmbunătățirea ei prin faptul că voi da tot ceea ce am eu mai bun.”

Citește și:
Kate Middleton a postat pe Instagram un mesaj cu adevărat emoționant pentru o cauză specială

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people