Printesa Charlotte are deja o culoare preferata

Printesa Charlotte nu a implinit nici macar trei ani, dar este vizibil ca aceasta are o persoalitate puternica.

Printesa Charlotte are deja o culoare preferata

Printesa Charlotte invata doua limbi straine, a avut cativa pui domestici proprii si devine mai entuziasmata de baloane ca Bill Clinton la D.N.C. in 2016. Mai mult, aparent, micuta printesa are si o culoare preferata, conform revistei People.

Cand Nevaeh Richardson-Natiko, in varsta de 6 ani, i-a inmanat lui Kate Middleton un buchet, in timpul vizitei ei de marti la Hornsey Road Childrens Centre din Londra, ducesa a dezvaluit ca nuanta preferata a fetitei ei este roz.

M-a intrebat care este culoarea mea preferata' a spus Richardon-Natiko, care purta o rochita roz din satin pentru vizita ducesei. I-am spus ca e roz si ea mi-a raspuns ca asta este si culoarea preferata a lui Charlotte.'

A post shared by @princegeorgeandcharlotte on

Printesa Charlotte a fost motivul pentru care Kate si Printul William au decis sa se mute la tara, in Anmer Hall din Norfolk, unde sunt paziti de ochii presei.

A fost fantastic, iar ea este o mica bucurie a raiului,' a spus William despre micuta Charlotte dupa ce a venit pe lume. Dar, in acelasi timp este o responsabilitate mai mare, in special cand George este prin preajma. El este o mica maimuta.'

Suntem extrem curiosi sa ii descoperim colectia de lucruri, toate in culoarea ei preferata, roz, a Printesei Charlotte. Oare ce urmeaza?

Citeste si:
De ce nu il vei vedea niciodata pe Printul William purtand verigheta

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people