Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa Chalotte și Regina Elisabeta a II-a au foarte multe lucruri în comun, fie că vorbim de felul de a fi sau de diverse hobby-uri, așa că nu ar fi o surpriză să spunem că îi calcă pe urme străbunicii ei.

Prințesa Charlotte calcă pe urmele Reginei Elisabeta a II-a

Se pare că ceea ce le leagă pe Prințesa Charlotte și Regina Elisabeta a II este o pasiune mai veche de-a Reginei, și anume echitația. Este o pasiune destul de des întâlnită pentru membrii familiei Windsor și una dintre cele mai potrivite activități pentru un membru al casei regale. Ba chiar Regina a găzduit Royal Windsor Horse Show la Windsor Park, anul trecut.

Și alți membri ai familiei regale împărtășesc această pasiune, cum ar fi Prințul Harry sau Prințesa Anne. Desigur, era de așteptat ca și Prințesa Charlotte să se alăture acestui grup al pasionaților de echitație, mai ales că ea și regina Elisabeta a II-a au o legătură foarte strânsă.

Natasha Baker, cea care se ocupă de lecțiile de echitație ale Prințesei Charlotte, a sunat-o pe Ducesa de Cambridge și i-a explicat faptul că Prințesa Charlotte a început deja să călărească și cu siguranță face asta în mod natural.

Am întrebat-o cum sunt și ceilalți copii, iar ea mi-a spus că Charlotte chiar se bucură de faptul că știe să călărească', a explicat Natasha. „Cred că o putem vedea pe Prințesa Charlotte în prima linie în vreo douăzeci de ani'.

De asemenea, Natasha a mai subliniat faptul că Charlotte are această pasiune pentru cai și o va încuraja să fie cea mai bună în acest sens.

Dacă vrei și tu să practici călăria, uite o listă cu cluburi de echitație din București și împrejurimi!

Citește și:
Prințesa Charlotte nu moștenește automat titlul de Prințesă Regală, iar motivul este bine întemeiat

Text: Iulia Braslasu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people